Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Május 22. 17:23, hétfő | Helyi sport

Májusi éremeső a Koppány íjászoknál

Májusi éremeső a Koppány íjászoknál

2023. május 06-án Sándorfalván, a Sólyompróba versenysorozat harmadik fordulóján versenyeztek a Koppányok íjászai, a Sándorfalvi Sólymok versenyén.

Eredmények:
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 2., Szólya Imre 1. helyezett lett.
Vadászreflex íjjal: Varga-Bene Olívia 1., Zoboki Csenge 1. helyen végzett.

2023. május 13-án Hetényegyházán a Kalmár birtokon rendezett örömíjász versenyen küzdöttek a Koppányok. Gyönyörű környezetben, ötletes célokra kellett lőni.

Eredmények:
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Szeibert Imre 15., Nagy Zoltán 41. helyen végzett.
Vadászreflex íjjal: Varga-Bene Olívia 1., Fekete Boglárka 1., Tóth Milán 1., helyen zárta a versenyt.

Ugyanezen a napon május 12-13-án Besenyszögön megrendezésre került nyílt lovasíjász versenyen vett részt Kiss János lovasíjász Koppányunk, Vándor lovával. A versenyek az Original Kassai System szabályai szerint lettek lebonyolítva. Nyílt verseny révén hagyományörzők is részt vehettek rajta, ami szinesebbé tette a rendezvényt. Szezon kezdő versenye volt Jánosnak, és a várakozása ellenére is sikerült a következő fokozatot meglőnie. Ami viszont csodás eredmény volt, hogy János lova Vándor, egy Erdélyből érkező leány versenyzővel mester szintű eredményt produkált.

Szintén május 13-án Foktőn küzdött az Éjsólyom Sportegyesület versenyén Kiss Tibor, modern pusztai íjjal. Tibornak első versenye volt, de nagyon magasra tette a lécet, hiszen első versenynek egy extrém 3D, HDH-IAA versenyt szemelt ki magának. Tibor az akadályokat gyönyörűen leküzdötte, és az előkelő 3. helyen végzett.

2023. május 21-én a Sólyompróba versenysorozat utolsó állomásán játszottak a Koppányok, a Kiskunfélegyházi Repülőtéren. A versenyt a Fénypárducok szervezték.

Eredmények:
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Füleki Bianka 1., Szólya Imre 1., Nagy Zoltán, Csatlós Norbert, Tóth Miháy, Bicskei István a középmezőnyben végeztek.
Vadászreflex íjjal: Varga-Bene Olívia 1., Fekete Boglárka 1., Zoboki Csenge 2., Füleki Nikolett 3., Tóth Milán eredménye később lesz ismert.

Kis Mónika
Koppány íjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.