Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2021. Május 03. 08:23, hétfő | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Május elsején megkezdődtek a versenyek a birkózó sportban is

Május elsején megkezdődtek a versenyek a birkózó sportban is

A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémián rendezték meg az év első válogató versenyét, melyre a serdülő korosztályban került sor.

Szombaton a lányok mellett a kötöttfogású fiúk mérték össze tudásukat, míg vasárnap a szabadfogású fiúké volt a főszerep.

A Kiskunfélegyházi BSE tíz fővel képviseltette magát a kétnapos rendezvényen. A csapat többsége első éves a korosztályban, de vannak köztük még diák korúak is. Remekül helytálltak a fiatalok, összesen hatan állhattak dobogóra és mind a hatan bronzérmesek lettek.

A lányok közül Bene Ivett (46 kg), Páli Éva (50 kg) és Kiss Henrietta (66 kg), a fiúk között kötöttfogásban Páli Gergő (52 kg), míg szabadfogásban Makra Benjámin (41 kg) és Bátyai Dorián (+85 kg) szerzett érmet.

Kiss Henrietta, Páli Gergő, Bene Ivett, Páli Éva

Makra Benjámin és Bátyai Dorián

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 17. 21:46, csütörtök | Helyi sport

Koppány Íjászok a kisnánai várban és a Potyka-tónál

„Az eskü második szakasza így hangzott: Hogy ami jószágot csak fáradalmaik árán szerezhetnek, mindegyiküknek része legyen abban.” – Anonymus: Gesta Hungarorum-

2021. Június 14. 15:18, hétfő | Helyi sport

Remek küzdelmek, színvonalas mérkőzések zajlottak a hétvégén

Idősebb Besze László emlékére Kiskun Kupa nemzetközi meghívásos birkózóversenyt rendeztek 2021. június 12-én, szombaton a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban, melyre 316 versenyző nevezett.

2021. Június 08. 16:55, kedd | Helyi sport

A Transzfogarasi Havasoktól az Íjászatig

„ A cél, (…) sokszor maga az út, de csak ha nem céltalan; s minden célból, ha valóban cél volt, midig új vezet tovább. „ - Rónay György költő.

2021. Június 08. 15:42, kedd | Helyi sport

HetvenHét – A negyedik próba