Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2019. Szeptember 04. 10:12, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Majdnem egyezett a rendszám

Majdnem egyezett a rendszám

A rendszám utolsó két karakterét megcserélve utazott az M5-ös autópályán.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály járőrei 2019. szeptember 2-án 13 óra 45 perckor az M5-ös autópályán célzottan ellenőriztek egy tehergépjárművet.

A rendőröknek feltűnt az intézkedés során, hogy a kamion elején és hátulján található rendszámok nem egyeznek, azok utolsó két karaktereit megcseréltek.

Az alvázszámmal történt egyeztetést követően megállapítható volt, hogy a hátsó rendszám valós. A jármű fülkéjének átvizsgálása során megtalálták az első – eredeti – rendszámot is.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon a sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult nyomozás.

A sofőr az eltérő rendszámokat kihasználva az útdíjat több esetben nem fizette meg, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé költségvetési csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt, továbbá közigazgatási feljelentésekkel éltek az illetékes hatóság felé.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 17:40, szerda | Helyi

Vasárnap lesz a júliusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat- és Kirakodó vásár időpontja: 2022. július 10.

2022. Július 06. 17:18, szerda | Helyi

Jelentősen nőtt a Balatonra vonatozók száma

Június közepétől jelentős kínálatbővítést hozott a főszezoni vasúti menetrend, a rekkenő hőség és a tóparton is beinduló fesztiválszezon nagyot dobott a balatoni vonatok forgalmán

2022. Július 06. 16:23, szerda | Helyi

Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom

Több száz méteren leszakadt a felsővezeték, emiatt Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom - tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

2022. Július 06. 15:32, szerda | Helyi

Kockázatos finomságok

Csak óvatosan a tenger gyümölcseivel!