Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2019. Május 03. 12:41, péntek | Helyi
Forrás: Szerk.

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Oktatási hálózat az öko-tudatos fenntartató életért

Az Eco-school határon átnyúló projekt vége felé közeledve, 2019. április 12-én, pénteken, Kiskunfélegyházán a Platán utcai Általános Iskolában került megrendezésre a magyarországi interaktív kiállítás megnyitó, amelyre szeretettel vártak minden vendéget és érdeklődőt a szervezők. Interaktív kiállítással, érdekes és izgalmas játékokkal, diákverseny művek kiállításával, szórakoztató kultúrprogramokkal, üdítővel és egyéb finomságokkal kedveskedtek az résztvevőknek.

A magyar és a szerb gyerekek egyaránt nagy érdeklődéssel fogadták a programokat és az új fajta játékokat. Jókedvű, hasznos délutánt töltöttek el Kiskunfélegyházán. A Szerb kiállítás megnyitóra 2019. április 18-án került sor Óbecsén, itt hirdették ki a diákverseny nyerteseit és a helyezetteket, valamint nagy érdeklődés kíséretében a díjkiosztó ünnepség is itt történt meg.


A programot megvalósító szervezetek: ECOCENTER ALAPÍTVÁNY (HU), Than Fivérek Értelmiségi Kör (SRB), projekt kódja: HUSRB/1602/32/0213.

Ez a cikk az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A cikk tartalmáért teljes mértékben az ECOCENTER ALAPÍTVÁNY vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

Címkék: Echo-scool

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.