Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2013. Március 28. 17:32, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Magyarország nem hagyja magát!

Magyarország nem hagyja magát!

Aláírásgyűjtésbe kezdett március 26-án a FIDESZ-KDNP Kiskunfélegyházán.

Aláírásgyűjtésbe kezdett március 26-án a FIDESZ-KDNP Kiskunfélegyházán. A „Magyarország nem hagyja magát” című aláírásgyűjtés célja, hogy az emberek kiálljanak a rezsicsökkentés mellett. Az aláírásgyűjtő ívet elsőként Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a 3. számú választókerület országgyűlési képviselője írta alá a párt Béke téri irodájánál.
2002 és 2010 között a gáz ára háromszorosára, a villanyé pedig kétszeresére nőtt. A kormány úgy határozott, hogy tíz százalékkal csökkenti a villany és a gáz árát, félévtől pedig ezt teszi a víz és a szemétszállítás árával is.

Az emberek aláírásukkal olyan törvény, törvénymódosítás mellé állnak, amely érezhetően alakítja át Magyarországot. Arra mondanak igent, hogy ezt a folyamatot – az ésszerűség határain belül – folytassa a kormány. Nem tönkre akarjuk tenni a cégeket, hanem elvenni tőlük azt a plusszot, amit eddig szétosztottak, vagy kivittek az országból. Az intézkedések nagyon fegyelmezett kormányzati munkát, előkészítést igényelnek. Ennek ellenére bízom abban, hogy az év második felében újabb rezsicsökkentések lesznek – mondta el Lezsák Sándor.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 24. 12:15, vasárnap | Belföld

Drogdílerekre csaptak le a rendőrök

Egy időben, öt helyszínen ütöttek rajta két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfin, valamint három, az ügyfélkörükbe tartozó fogyasztón a Pest megyei rendőrök

2021. Október 24. 11:14, vasárnap | Külföld

A fertőzöttek száma 243,3 millió, a halálos áldozatoké több mint 4,943 millió a világon

A világon 243 337 931 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig hivatalosan a járvány alatt, a halálos áldozatok száma 4 943 041 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli adatai szerint.

2021. Október 24. 10:12, vasárnap | Belföld

Virológus: csökken a koronavírus-betegek átlagéletkora

Csökken a koronavírus-betegek átlagéletkora, a jelenség mögött az állhat, hogy a fiatalabbak közül kevesebben vették fel az oltást - mondta Rusvai Miklós virológus az M1 csatorna vasárnap reggeli műsorában.

2021. Október 24. 09:04, vasárnap | Külföld

A késő esti programokhoz védettségi igazolásra van szükség Szerbiában

Védettségi igazolásra van szüksége szombattól Szerbiában azoknak, akik 22 óra után szeretnének a vendéglátó- és szórakozóhelyek beltéri részében tartózkodni,