Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2013. Március 28. 17:32, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Magyarország nem hagyja magát!

Magyarország nem hagyja magát!

Aláírásgyűjtésbe kezdett március 26-án a FIDESZ-KDNP Kiskunfélegyházán.

Aláírásgyűjtésbe kezdett március 26-án a FIDESZ-KDNP Kiskunfélegyházán. A „Magyarország nem hagyja magát” című aláírásgyűjtés célja, hogy az emberek kiálljanak a rezsicsökkentés mellett. Az aláírásgyűjtő ívet elsőként Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a 3. számú választókerület országgyűlési képviselője írta alá a párt Béke téri irodájánál.
2002 és 2010 között a gáz ára háromszorosára, a villanyé pedig kétszeresére nőtt. A kormány úgy határozott, hogy tíz százalékkal csökkenti a villany és a gáz árát, félévtől pedig ezt teszi a víz és a szemétszállítás árával is.

Az emberek aláírásukkal olyan törvény, törvénymódosítás mellé állnak, amely érezhetően alakítja át Magyarországot. Arra mondanak igent, hogy ezt a folyamatot – az ésszerűség határain belül – folytassa a kormány. Nem tönkre akarjuk tenni a cégeket, hanem elvenni tőlük azt a plusszot, amit eddig szétosztottak, vagy kivittek az országból. Az intézkedések nagyon fegyelmezett kormányzati munkát, előkészítést igényelnek. Ennek ellenére bízom abban, hogy az év második felében újabb rezsicsökkentések lesznek – mondta el Lezsák Sándor.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 14. 10:02, vasárnap | Belföld

Meghalt egy fának ütköző autó sofőrje Bakonysárkány és Mór között

Letért az útról, és fának ütközött egy személygépkocsi Bakonysárkány és Mór között szombat éjszaka, a sofőr a helyszínen meghalt.

2022. Augusztus 14. 09:06, vasárnap | Belföld

Poénból leugrott a Szabadság hídról a Dunába, jöttek a rendőrök

Szórakozásból ugrott le a Szabadság hídról.

2022. Augusztus 14. 08:01, vasárnap | Belföld

Egy felmérés szerint az átlag 69 éves nyugdíjkorhatárra számít

Átlagosan 69 évre teszik a rájuk váró nyugdíjkorhatárt a 30-59 évesek - derül ki a K&H a legfrissebb felméréséből, amelyet szombaton juttattak el az MTI-nek.

2022. Augusztus 14. 07:00, vasárnap | Kék hírek

Saját nagymamájától lopott a hálátlan unoka

Őrizetbe vettek egy helyi férfit a karcagi rendőrök, aki alvó nagyanyja füléből lopta el a fülbevalót, valamint több üzletből is tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.