Városlista
2021. október 15, péntek - Teréz

Hírek

2013. Március 25. 17:44, hétfő | Belföld
Forrás: - szerk. -

Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik

Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik

MarkMyProfessor.com és az IND Group közös Szuperdiák versenye.

A MarkMyProfessor.com felsőoktatási közösségi weboldal és az IND Group szoftverfejlesztő cég által közösen életre hívott Szuperdiák verseny keretében Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik. A győztesek értékes nyereményeket és akár álláslehetőséget is kaphatnak.

18-24 évesen nem szükséges rögtön diplomával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezni ahhoz, hogy valaki állást találjon. Számos kiemelkedő tudású diák megállja helyét a munkahelyi tapasztalatokkal rendelkezők között. A vállalatok számára nem minden esetben az adott pozícióban eltöltött idő a legjelentősebb tényező. Gyakran jóval fontosabb szerepet tölt be a szakma iránti elkötelezettség, a frissen szerzett tudás, a tehetség, illetve az innovatív gondolkodásmód.

A Szuperdiák verseny erre kínál lehetőséget. A legjobbak az iPad minin, iPod shuffle-ön vagy a borat mankiniken kívül akár álláslehetőséget is nyerhetnek az IND Groupnál, mely Európa vezető banki front-office megoldás fejlesztője és szállítója (http://www.indgroup.eu). A fórumot a korábban a közösségi portálok között az „Év honlapja” díjat nyert MarkMyProfessor.com weboldal biztosítja, melyet már a magyar felsőoktatási diákok 70%-a rendszeresen használ.

A versenyre bármely nappali tagozatos felsőoktatási hallgató nevezhet, aki tudja mi a JAVA nyelv. A jelentkezők közül az első körben egy szakmai zsűri 15 diákot választ ki. A következő fordulóban a 15 diák versenyez egymással a Miskolci Egyetemen. A második forduló résztvevői számára az IND Group megtéríti utazási költségeiket (retúr vonatjegy vagy buszjegy).

A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint elküldeni egy önéletrajzot az office_hu@markmyprofessor.com címre.

Jelentkezési határidő: 2013. április 10.

További információ a következő linken található: http://markmyprofessor.com/szuperdiak.html

A népszerű közösségi oldalon létrehozott eseményhez is érdemes csatlakozni, ugyanis ott naprakész híreket lehet olvasni a verseny alakulásáról:

http://www.facebook.com/events/172457466237086/?sid=0.7691067776177078

Az IND Group –ról további információ: http://www.indgroup.eu/

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 18:06, péntek | Belföld

Testvérét leszúró férfit ítéltek el Tatabányán

Első fokon 12 év börtönre ítéltek egy férfit, aki bajonettel megölte testvérét - tájékoztatta a Tatabányai Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

2021. Október 15. 15:06, péntek | Belföld

Tokhalakat telepítettek vissza eredeti élőhelyükre

Visszatelepítették az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállításon bemutatott tokhalakat eredeti élőhelyükre, csütörtökön mintegy ezer tokhalat engedtek a Dunába.

2021. Október 15. 12:53, péntek | Belföld

A Hungarikum Gálával véget ért a vadászati világkiállítás

A Hungarikum Gálával csütörtök este véget ért az \"Egy a természettel\" Vadászati és Természeti Világkiállítás központi rendezvénye a Hungexpón.

2021. Október 15. 10:52, péntek | Belföld

Herczegh Anita: több mint nyolcszáz Covid-árvát ért el eddig a Regőczi Alapítvány

Eddig 630, a koronavírus-járvány során árván vagy félárván maradt gyerek kapott összesen 140 millió forint támogatást a Regőczi Alapítványtól, további 177 Covid-árva 35 milliós támogatásáról a jövő héten döntenek