Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2014. Március 04. 09:30, kedd | PR
Forrás: Félegyházi Hírek

Magyarok Vására Kiskunhalason

Magyarok Vására Kiskunhalason

Az eddigi nagy sikerű vásárok mintájára idén megrendezik Magyarok Vásárát. A rendezvényre március 15-én kerül sor, melynek a kiskunhalasi piactér ad otthont.

Az eddigi nagy sikerű vásárok mintájára idén megrendezik Magyarok Vásárát. A rendezvényre március 15-én kerül sor, melynek a kiskunhalasi piactér ad otthont. A vásárra több mint 200 magyar kézműves és termelő regisztrált, hogy megmutathassa portékáját.

Érkeznek fazekasok, kosár- és gyékényfonók, csuhéművesek, fa-, kő- és csontfaragók, kovácsok, kékfestők, textilművesek, foltvarrók és szőnyegszövők, kézimunka készítők, késesek, gyapjúfeldolgozók, viseletvarrók, babakészítők, papírmerítők, méhészek, sajtosok, mézesbábosok, nemezelők, bőrdíszművesek, szűcsök, ékszerkészítők, gyöngyfűzők, szíjgyártók, hangszerkészítők, fajáték- és íjkészítők, tojás- és bútorfestők, kádár, tímár, bognár, gölöncsér, cserépkályhás, erdélyi kürtőskalácsos, pék, cukrász, lekvárkészítő, gyógynövényes, gombász, hentesek, könyves, facsipész, kézi- és marionett bábos, szappankészítők, gyertyaöntő, kertész, cipész, ötvösök. Lesznek régiségek, népi játékok, kézműves bemutatók, magyaros ízek, sör, bor, pálinka, vidámság, ünnepi hangulat, házias finomságok és egyéb meglepetések. A jó hangulatról hagyományőrző csoportok gondoskodnak. A rendezvény ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 19:59, szerda | PR

Tippek és trükkök a professzionális nyomtatási eredményhez

Minőségi tonerek segítségével könnyebb home office-ból dolgozni

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 23. 18:08, hétfő | PR

Mire jók a fenőkövek?

Ha megtaláltuk a tökéletes kést, ami megkönnyíti a konyhai vagy a ház körüli munkát, már csak arra kell figyelnünk, hogy az mindig éles maradjon.

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.