Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2014. Március 04. 09:30, kedd | PR
Forrás: Félegyházi Hírek

Magyarok Vására Kiskunhalason

Magyarok Vására Kiskunhalason

Az eddigi nagy sikerű vásárok mintájára idén megrendezik Magyarok Vásárát. A rendezvényre március 15-én kerül sor, melynek a kiskunhalasi piactér ad otthont.

Az eddigi nagy sikerű vásárok mintájára idén megrendezik Magyarok Vásárát. A rendezvényre március 15-én kerül sor, melynek a kiskunhalasi piactér ad otthont. A vásárra több mint 200 magyar kézműves és termelő regisztrált, hogy megmutathassa portékáját.

Érkeznek fazekasok, kosár- és gyékényfonók, csuhéművesek, fa-, kő- és csontfaragók, kovácsok, kékfestők, textilművesek, foltvarrók és szőnyegszövők, kézimunka készítők, késesek, gyapjúfeldolgozók, viseletvarrók, babakészítők, papírmerítők, méhészek, sajtosok, mézesbábosok, nemezelők, bőrdíszművesek, szűcsök, ékszerkészítők, gyöngyfűzők, szíjgyártók, hangszerkészítők, fajáték- és íjkészítők, tojás- és bútorfestők, kádár, tímár, bognár, gölöncsér, cserépkályhás, erdélyi kürtőskalácsos, pék, cukrász, lekvárkészítő, gyógynövényes, gombász, hentesek, könyves, facsipész, kézi- és marionett bábos, szappankészítők, gyertyaöntő, kertész, cipész, ötvösök. Lesznek régiségek, népi játékok, kézműves bemutatók, magyaros ízek, sör, bor, pálinka, vidámság, ünnepi hangulat, házias finomságok és egyéb meglepetések. A jó hangulatról hagyományőrző csoportok gondoskodnak. A rendezvény ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 06. 10:57, szerda | PR

Remek segítség a ház körül a kétoldalú ragasztó

Vannak olyan eszközök, amik minden háztartásban kellenek, mert rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Ilyen például a spakli és a kétoldalú ragasztó. Mutatunk néhány ötletet, ami utóbbinak a hasznosságára.