Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Április 05. 15:15, kedd | Helyi
Forrás: napi.hu

Magyar Telekom-ügyfelek figyelem: díjmentes újítás jön!

Magyar Telekom-ügyfelek figyelem: díjmentes újítás jön!

Mától ingyenes, szélessávú wi-fi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be a Magyar Telekom.

A szolgáltatás Magyarországon közel 2000 településen több százezer wi-fi ponton keresztül és a világ 20 országában mintegy 20 millió hotspotból álló wi-fi hálózaton is elérhető.

A Telekom nemzetközi partnerével, a Fonnal kizárólagos együttműködésben alakítja ki wi-fi hálózatát a vezetékes internet-előfizetőinél elhelyezett eszközök segítségével.

A szolgáltatás keretében minden otthoni internet szolgáltatással rendelkező Telekom ügyfél automatikusan kap egy előre generált felhasználónevet és jelszót postai úton, ha wi-fi Fon szolgáltatást futtatható digitális elosztóval rendelkezik.

A Telekom wi-fi Fon Alap szolgáltatás bevezetése után a már meglévő Next XL, valamint az újonnan megrendelt Next S, M, illetve Music S, M és XS díjcsomagok előfizetőinek automatikusan és ingyen teszik elérhetővé a belföldi wi-fi hálózati hozzáférést. Emellett a Telekom Fon Premium szolgáltatással több más díjcsomag előfizetői is díjmentes csatlakozást élvezhetnek.

A szolgáltatás elérhető wi-fi-képes okostelefonon, táblagépen és számítógépen is, a díjmentesen telepíthető Telekom wi-fi Fon alkalmazás segítségével. Egy felhasználónévvel egy időben három eszköz csatlakoztatható a wi-fi hálózatra.

Az alkalmazásban térképen (https://fon.com/maps/)is követhető a hazai és nemzetközi wi-fi pontok elhelyezkedése, internetkapcsolat nélkül is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.