Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. December 15. 08:00, hétfő | Belföld
Forrás: origo.hu

Magyar lány lett a világ második legszebbje

Magyar lány lett a világ második legszebbje

Kulcsár Edina a második lett a Londonban megrendezett Miss World világversenyen. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el.

Kulcsár Edina a második lett a Londonban megrendezett Miss World világversenyen. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el.

A Miss World 2014 nemzetközi szépségverseny döntőjében a világ legszebb hölgyének járó koronát a 22 éves dél-afrikai Rolene Strauss nyerte el. A második Kulcsár Edina, a harmadik pedig az amerikai Elizabeth Safrit lett.

Kulcsár Edinát idén júliusban választották meg Magyarország szépének. A 23 éves, 173 centiméter magas lány Budapesten született, négy éve modellként dolgozik.

"Nem tudom, hogy mi mindenen múlik a győzelem"Kulcsár Edina a felkészülés időszakában Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének adott interjút, amelyben így beszélt a lehetséges győzelemről:

"Szeretném megmutatni az országnak, hogy magyar lány is tud nyerni! De, persze nem tudom, hogy mi mindenen múlik a győzelem. Jelenleg 5 szavazás fut az interneten, négyben az első helyen vagyok, és van egy harmadik helyem. Még lehet rám voksolni! Már az is óriási változást hozott az életemben, hogy itthon királynő lettem. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy mit is jelent ennyire szem előtt lenni, mekkora felelősség hárul rám ebben a szerepben. Faggat a sajtó, egy csomóan követik, hogy mi történik velem. Úristen, mindez velem történik? És mi lesz a folytatás? Nem tudom, mi lesz, ha nyerek, és mi lesz, ha nem. Bármi történik, biztosan újabb lehetőségeket fog hozni. Én pedig mindent megteszek, hogy helyt tudjak állni."

Edina, biztosak vagyunk benne, hogy ez így lesz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.