Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2021. Október 04. 09:38, hétfő | Helyi sport

Magyar aranyérem a ifjúsági triatlon Eb-n

Magyar aranyérem a ifjúsági triatlon Eb-n

A magyar csapat nyerte meg vasárnap a vegyes váltók küzdelmét a törökországi Alanyában rendezett ifjúsági triatlon Európa-bajnokságon.

A magyar szövetség közösségi oldalának közlése alapján a csapat Nádas Romina, Hóbor Zalán, Dobi Lili, Trungel-Nagy Kolos összeállításban győzött, az ezüstérem az olaszoknak, a bronzérem az oroszoknak jutott. A küzdelemben 23 válogatott vett részt, valamint további 14 olyan csapat, amelyekben különböző nemzetiségűek szerepeltek.

Szombaton, az egyéni versenyek során a magyaroknak nem sikerült érmet szerezniük, viszont pénteken a paratriatlonosok világkupa-versenyén a PTS5-ös kategóriában Mocsári Bence magabiztos előnnyel győzött az ötfős mezőnyben. Ez volt az első magyar győzelem 2012 óta paratriatlon vk-futamon.

Fotó: Magyar Triatlon Szövetség

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 29. 09:21, hétfő | Helyi sport

Két újabb félegyházi sportoló lett országos bajnok

Kiváló eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE ifjúsági korú versenyzői a Kadet Szabadfogású és Női Országos Bajnokságon.

2021. November 15. 09:54, hétfő | Helyi sport

3 arany és 4 bronzérem született a Balla József Emlékversenyen

Igazi birkózó ünnepnek voltak részesei azok, akik részt vettek a Kecskeméti Sportiskola Birkózó Szakosztálya által rendezett Balla József Emlékversenyen.

2021. Október 26. 09:20, kedd | Helyi sport

Sikeres hétvége a diákolimpiákon

Mozgalmas és eredményes hétvégén vannak túl a Kiskunfélegyházi BSE birkózói.

2021. Október 18. 08:25, hétfő | Helyi sport

A félegyházi birkózók ismét szép eredményt értek el

Kaposváron rendezték a Kötöttfogású Diákolimpia Országos Döntőjét, amelyen a 12-13 éves ifjú birkózók adtak számot tudásukról.