Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. December 07. 09:15, hétfő | Helyi sport
Forrás: kecskemetilc.hu

Magabiztos győzelemmel kezdett Bács megye

Magabiztos győzelemmel kezdett Bács megye

Vanó Sándor csapata 5-1-re verte Hajdú-Bihart, így jó pozícióból várhatja a Szabolcs-Szatmár-Bereg elleni meccset.

Bács megye villámrajtot vett, hiszen már az első negyedórában kétgólos előnybe került. Először Palásti érkezett fejjel egy baloldali beadásra, majd némi szerencsével, Bene oldalszabadrúgása haladt túl a gólvonalon, ehhez azonban kellett Kiss hatalmas hibája is. A mieink több szép támadást is vezettek, Hajdú-Bihar pedig alig-alig jutott el Tóth kapujáig, ráadásul amikor feljebb jöttek, kontrából kapták a harmadik gólt. Palásti gyönyörűen indította Dostyiczát, aki a kifutó kapus fölött, elegánsan emelt a hálóba.

Szünet után megint jól kezdtünk, Harnos első labdaérintésiből azonnal gólt szerzett, innentől pedig már a következő meccsre is tartalékolt kicsit a csapat, Vanó Sándor további cserékkel is frissített. Bár egy szöglet után az ellenfél szépített, az utolsó gólt így is a mieink szerezték, amikor Mizsei indult el egyedül szép cselekkel, majd higgadtan lőtt a bal alsóba.

Mivel Pest 4-0-ra verte az első körben soros riválisunkat, Szabolcs ellen a döntetlen is elég lehet az elődöntőbe jutáshoz, kezdés 15:30-kor.

Bács-Kiskun – Hajdú-Bihar 5-1 (3-0)

Bács: Tóth – S. Juhász (Princz 36.), Szalontai, Csengő, Bene (Szabó T. 47.) – Szabó Sz. – Sibinger, Palásti (Vuits 42.), Kohány B., Dostyicza (Mizsei 62.) – Kohány G.

Gól: Palásti (11.), Bene (14.), Dostyicza (18.), Harnos (37.), Mizsei (69.) ill. Csordás (54.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.