Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 05. 08:34, kedd | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Magabiztos győzelem Kiskunmajsán

Magabiztos győzelem Kiskunmajsán

Csapatunk vasárnap délután Kiskunmajsára látogatott, ahol egy évvel ezelőtt 4-2-re kikapott.

Kiskunmajsai FC – Kiskunfélegyházi HTK 0-3 (0-1)

Kiskunmajsa, 200 néző, 2015.03.05. Vasárnap

Vezette: Dobai János (Szeles Ádám, Szeri Tamás)

Kiskunmajsa FC: Batik G. – Torma, Kerepeczki, Vincze, Kozák – Balog, Nagy, Bognár (Pék), Kitl – Varga (Kis Szabó), Domán (Farkas) Edző: Kitl József

KHTK: Oroszi – Golovics, Sándor, Valkai, Szabó T., Mizsei, Némedi, Palásti, Ábel, Tóth – Zs. Juhász Vezetőedző: Némedi N. Edző: Nádasdi P., Kádár T.

Glsz.: Szabó T., Némedi N., Zs. Juhász I.

Sárga: Kerepeczki, Balog, ill. Ábel, Mizsei

Piros: Batik

A félegyházi csapat már a mérkőzés elején tudatosítani akarta a vendéglátókkal, hogy csakis a győzelem az elfogadható. A 11. percben Mizsei Adriánt indították ki, aki egyedül vihette a labdát a majsai kapura, a tizenhatoson belül Batik kapus ütötte el szabálytalanul, Dobai sporttárs azonnal a 11-es pontra mutatott és a hazaiak kapusa pedig megkapta a piros lapot. A büntetőt Szabó Tamás magabiztosan értékesítette. 0-1 A kiállítás után fölényben játszott a KHTK, de helyzetig csak Palásti Sándor révén jutottunk el. A 22. percben Palásti kapott remek labdát a bal oldalról, egy lövő csel után elfektette a hazaiak védőjét és 14 méterről a jobb kapufa mellé gurított. A félidő második felében a Kiskunmajsai csapat is egyre többször eljutott a vendégek kapujáig, előbb Kitl Zoltán 8 méterről rúgott a kapu mellé, majd Kerepeczki lövését védte Oroszi.

A második félidőben támadólag lépett fel a vendégcsapat, ami már az 55. percben góllá érett, hiszen Szabó adott be pontosan Némedinek aki 8 méterről nem hibázott. 0-2 A gól után hosszú indításokkal próbálkozott a KHTK csapata a lestaktikát választó hazaiak ellen. Ezek nagy részét Farkas kapus jó kimozdulásaival hárította, de a 76. percben Zs. Juhász István 15 méteres lövését már ő sem védhette. 0-3

Összességében megérdemelt győzelmet szerzet a félegyházi csapat, így a szabadnapos HÍD SC-től 6 ponttal lépett meg a bajnokságban.

U21

Kiskunmajsai FC – KHTK 1-1 (1-0)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.