Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Március 09. 14:04, hétfő | Helyi sport
Forrás: khtk.gportal

Magabiztos győzelem Kecskemét otthonában

Magabiztos győzelem Kecskemét otthonában

Kecskeméti LC – KHTK 0-4 (0-2)

2015. Március 08. Vasárnap

Kecskeméti LC – KHTK 0-4 (0-2)

Kecskemét, Széktói Stadion, 2-es pálya

100 néző

Vezette: Tóth Csaba ( Vincze Viktor, Molnár Alex)

KHTK: Jelen K. – Forgó G. (Vojtovics Á.), Valkai T., Sándor L., Ábel Zs – Kis D., Palásti S., Csurka Á. (Balog M.), Katona B. (Némedi N.), Tóth I. (Szabó T.)– Zs. Juhász I.

Edző: Némedi Norbert

Kecskeméti LC: Beke – Márki, Molnár, Kovács A., Pap (Szalai)– Garaci (Fűz), Péntek (Horváth), Kovács Z., Ihos (Bánhidai)– Nagy, Parti (Berezvai)

Edző: Márton Pál

Glsz.: Kis D. (10’), Valkai T. (41’), Némedi N. (57’), Zs. Juhász I. (76’)

Jók: Kis D., Palásti S., Jelen K., Valkai T., ill. Molnár, Péntek

Sárga: Ábel Zs., Palásti S., ill. Kovács A.

Nem jól indult a mérkőzés, hiszen a bemelegítés alatt Katona megsérült, ezért már az első percben cserélni kellett, Némedi állt be a helyére. Már a 10’ percben vezetéshez jutott a KHTK, Kis Dániel kicselezte védőjét a tizenhatoson belül és 12 méterről jobbal laposan kilőtte a jobb alsó sarkot. 0-1 A gól után támadólag lépett fel a hazai csapat, ebben az időszakban Jelen rutinja kellett, hogy ne egyenlítsen a KLC. A félidő vége felé Tóth István végezhetett el szabadrúgást az oldalvonal mentén, ballal élesen lőtte be, melyre Valkai érkezett, aki öt méterről nagy erővel fejelt a léc alá. 0-2

A második félidőben továbbra is többet birtokolta a labdát a KHTK, amely több helyzetbe is megmutatkozott. Az 57. percben Némedi Norbert 35 méterről végezhetett el szabadrúgást, ívelt labdáját Beke kapus elnézte és a bal felső sarokba kötött ki. 0-3 A 76. percben Zs. Juhász kapott remek labdát a büntetőterületen belül, átvétel nélkül a jobb alsó sarokba gurított. 0-4

Nehéz mérkőzésre számítottak a félegyházi szurkolók, de a mérkőzés képe alapján még ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. A krónikához hozzá tartozik még, hogy több játékosunk is megsérült, valamint Palásti kisárgult, így a Tompa ellen nehéz helyzetbe került a csapatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.