Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 02. 19:07, szombat | Helyi sport
Forrás: khtk.gportal.hu - Varga Ferenc

Magabiztos győzelem

Magabiztos győzelem

Előrehozott mérkőzésen fölényesen, 4-1-re nyert a Kiskunfélegyházi HTK II. a Duna-Aszfalt TVSE II. ellen a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulójában, szeptember elsején.

Rögtön a találkozó elején előnybe került a KHTK II. és helyzeteit kihasználva ilyen arányban is megérdemelten győzött.

Két 4 pontos csapat mérte össze tudását szeptember elsején, mindkét együttes játékosai a felzárkózás reményében futottak ki a pályára.

A találkozót jobban kezdte a KHTK II., Páli László már a 9. percben betalált, majd a 23. minutumban Kadosa Zsolt révén kettőre nőtt a különbség. (2-0)

Ezt követően a vendégek viszonylag gyorsan szépítettek, de a játék képe alapján nem forgott veszélyben a félegyháziak győzelme. Ezt bebiztosítva a második félidő elején, Tóth Kornél higgadtan értékesítette a KHTK II. javára megítélt büntetőt, a 61. percben pedig Fricska Miklós lövése kötött ki a felső sarokban. (4-1) A mérkőzés legszebb találata volt.

A mezőnyben fölényben futballoztak a KHTK II. játékosai, a hajrában több helyzetet kialakítottak, biztosan tartották itthon a 3 pontot.

Értékelés:

Nádasdi Péter (vezetőedző, Kiskunfélegyházi HTK II.)

Készültünk a győzelemre, Keresztesi Zoltán 40. születésnapja alkalmából mindenképpen nyerni akartunk. A felzárkózás szempontjából fontos 3 pontot szereztünk. Szervezetten, jól játszva nem hagytunk esélyt a vendégeknek.

Bács-Kiskun Megyei II. Észak 4. ford. 09. 01.

Kiskunfélegyházi HTK II. – Duna-Aszfalt TVSE II. 4-1 (2-1)

Kiskunfélegyháza, 100 néző

Vezette: Rabi Zsolt (Váczi Zoltán, Váczi Levente)

KHTK II.: Tóth P. - Kadosa (Magony 46.), Nemes, Páli (Tóth I. 46.), Valkovics, Keresztesi, Tóth K. (Forgó 83.), Farkas G., Cseh D., Fricska (Bagi 68.), Farkas P. (Dobák 75.)

Gólszerzők: Páli László 9. p., Kadosa Zsolt 23. p., Tóth Kornél 47. p. (11-esből), Fricska Miklós 61. p., ill. Káli Tibor 31.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.