Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2013. Május 27. 20:20, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Magabiztos győzelem

Magabiztos győzelem

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában az utolsó hazai mérkőzésén a tabella második felében álló Tiszakécske csapata érkezett a második helyen lévő KHTK együtteséhez

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában az utolsó hazai mérkőzésén a tabella második felében álló Tiszakécske csapata érkezett a második helyen lévő KHTK együtteséhez. A mérkőzés kezdése előtt hatalmas eső zúdult le, de mire az összecsapás kezdődött kitisztult az idő. A félegyházi szurkolók az őszi mérkőzéshez hasonló találkozóra számítottak a két fél találkozóján, akkor Tiszakécskén nagy gólarányú győzelmet aratott a Honvéd.

KHTK-Grand Poker Club – Tiszakécskei VSE Andritz KFT 5 – 1 (4-0)

Kiskunfélegyháza, 200 néző

Vezette: Atyánszky László (Garai Péter, Szabó Gábor)

KHTK: Tóth P. – Ábel, Fekete, Nemes (Lénárt) – Ujváry – Valkovics (Szabó T.), Bakos (Fricska), Nagy V., Koncz – Zs. Juhász (Némedi), Ormándi (Kádár).
Vezetőedző: Némedi Norbert.
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

TVSE: Jelen – Hoffmann, Garaci, Kövecs (Pap), Tóth S., Hegedűs R.(Balog), Hürkecz, Bagi (Hegedűs R.), Lovas (Mosolygó), Riscutia (Jelenfi), Ország.
Vezetőedző: Zsidai István.

Gólszerzők: Valkovics (2), Fekete, Ormándi, Némedi illetve Hürkecz

Sárga lap: Szabó T., Fekete illetve Kövecs, Jelen

Kiemelkedő teljesítmény: az egész csapat illetve Tóth S., Hürkecz, Riscutia, Garaci.

Nagyon jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat, mivel nem telt el az első perc és megszerezték a vezetést, Koncz bal oldali beadását a vendégvédők elhibázták és Valkovics a kavarodásban közelről betalált,1-0.

Nagy iramot diktáltak a hazaiak a védekező vendégek ellen és a félidő közepén növelték előnyüket, Fekete pontos labdát adott Valkovics elé, aki a kifutó kapus felett a kapuba emelt, 2-0. Labdabirtoklásban és játékban is a vendégek fölé nőtt a hazai csapat és rövid idő eltelte után egy hazai szögletrúgást a védők mentettek, de a labda Nagy V.-hoz pattant, aki pontosan beadott és az elöl tartózkodó Fekete a kapu jobb oldalába fejelt, 3-0. Az első játékrész legvégén a nagy kedvvel játszó Valkovics lapos beadására Ormándi érkezett, és gólra váltotta helyzetét, 4-0.

Szünet után is a KHTK folytatta sokpasszos játékát, helyzetek is voltak, de nem sikerült betalálni. A vendégek játéka is szervezettebb lett, hatékonyabban védekeztek és kozmetikáztak az eredményen, amikor Hürkecz kilépett és a jobb alsóba lőtt, 4-1.

A hazai csapat több cserével változtatott a felálláson és magabiztos játékkal tovább tudta növelni előnyét, amikor Ábel pontos továbbításával Némedi kilépett, lerázta védőjét és a kifutó kapus mellett kicsit kisodródva biztosan lőtt a kapuba, 5-1.

A mérkőzésen a jobb erőkből álló hazai csapat végig dominálva értékes győzelmet aratott a második félidőben magára találó vendégek ellen. Közönségszórakoztató mérkőzéssel búcsúzott a szurkolóktól az utolsó hazai mérkőzésen a KHTK.

Zsidai István (TVSE): Készültünk erre a mérkőzésre, szorosabbá szerettük volna tenni. A gyors bekapott gól a mérkőzés elején megfogott minket. A második félidőben jobban magunkra találtunk. A helyzetek alapján egyértelmű volt a Félegyháza győzelme, gratulálok nekik.

Némedi Norbert (KHTK): Nagyon meggyőző játékot nyújtottunk az első félidőben. A második játékrészben a helyzetkihasználásaink nem úgy sikerültek. Végig fölényben játszottunk, magabiztosak voltunk, így búcsúztunk a közönségtől az utolsó hazai mérkőzésen. A csapatból mindenki maximálisat nyújtott eddig az őszi – tavaszi szezonban. A bajnokság egy hét múlva dől el Kiskunmajsán, teljes kontcentrációval meg kell nyernünk a mérkőzést.

U-19-es mérkőzés eredménye:

KHTK-Grand Poker Club – TVSE Andritz KFT 5 – 2

Gólszerzők: Magony J., Tóth I., Balog M., Fekete D., Urbaniczki A. illetve Zámbori T.(2)

Fotók: Rigó Tamás

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 21:02, szerda | Helyi sport

Koppány íjászok újabb sikere

2020. június 27-én Sándorfalván versenyeztek a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sportegyesület tagjai, a Magyar Íjász Szövetség és a Sándorfalvi Sólymok Íjász Egyesület rendezésével megtartott versenyen.

2020. Július 08. 10:36, szerda | Helyi sport

Tereptriatlon OB 3 arany, 1 ezüst

Július 4-én, szombaton Balassagyarmaton a Nyírjes tavi erdős dombos területen rendezték meg az idei évi Tereptriatlon Országos Bajnokságot, melyen a kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület triatlonosai is rajthoz álltak.

2020. Július 06. 18:00, hétfő | Helyi sport

Kiválóan indított a JOGGING PLUS csipet csapata a „Nomád duatlonon”

2020. június 27-én került megrendezésre a „Nomád duatlon” verseny Szegeden az „olajosok körén” meghívott egyesületek sportolóinak és minden amatőr versenyzőnek.

2020. Július 03. 10:24, péntek | Helyi sport

Egy hétvégén, két helyszínen versenyeztek a félegyházi triatlonosok

Az elmúlt hétvégén Szegeden Területi Dutalon versenyen vettek részt a félegyházi triatlonosok. Ez volt idén az első verseny a kialakult egészségügyi helyzet miatt, ezért már nagyon várták ezt a lehetőséget a gyerekek.