Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2013. Október 13. 13:16, vasárnap | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Magabiztos félegyházi győzelem a Harta SE ellen

Magabiztos félegyházi győzelem a Harta SE ellen

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában Hartára utazott a KHTK együttese.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában Hartára utazott a KHTK együttese. A félegyházi sporttelep műszaki problémái miatt a hartaiak és a megyei szövetség hozzájárulásával felcserélésre került a pályaválasztói jog.

Harta SE – Kiskunfélegyházi HTK 1 – 4 (0-2)

Harta, 100 néző. 2013. 10. 12. 15: 00

Vezette: Stefánovits Gábor (Szlavikovics Attila, Kovács III. Gábor)

Harta SE: Bebők – Czigler, Bálint, Kalló, Mikóczi (Felföldi), Lisztmaier, Nacsa, Meleg, Szalontai (Nagyapáti), Gillich (Kövesdi G.), Szigeti.
Vezetőedző: Kövesdi Sándor.

KHTK: Tóth P. – Farkas G.(Golovics), Lapsánszki, Valkovics (Némedi), Balog M., Ábel, Ujváry, Palásti (Bakos), Katona B.(Nagy V.), Koncz (Szabó T.), Balog Sz.
Vezetőedző: Némedi Norbert
Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Lisztmaier 86’ illetve Koncz 11’, Balog Sz. 17’, 51’, 78’.

Kitűntek: Bebők, Lisztmaier illetve Balog Sz. Koncz, Ábel, Ujváry.

Sárga lap: Mikóczi illetve Farkas G.

Piros lap: Czigler 38’ illetve Lapsánszki 59’.

A két csapat táblázaton elfoglalt helyezése alapján várható volt, hogy minden úgy fog alakulni, ahogy a vendégek akarják. Kezdés után nagy nyomás nehezedett a hazaiakra, csak idő kérdése volt mikor szereznek gólt a vendégek. A vendéglátók minden erejét a védekezés kötötte le a veszélyesen támadó vendégek ellen. Az első gól a 11. percben esett, amikor Koncz 20-m-es szabadrúgása a kapu baloldalába csapódott, 0-1. A nagy kedvvel játszó vendégek lendülete a 17. percben újabb találatot eredményezett, Koncz a baloldalon elfutott, éles beadására Balog Sz. érkezett és a jobbsarokba fejelt, 0-2.

Szünet után is a vendégek domináltak, sok szép támadásokat vezettek és az 51. percben pontos labdajáratást követően Palásti átadását Balog Sz. váltotta gólra, 0-3. A vendégek előtt voltak lehetőségek, de nem tudták növelni előnyüket, csak a 78. percben, ekkor Nagy V. hozta helyzetbe Balog Szabolcsot, aki nem hibázott, 0-4. A félegyházi játékos mesterhármast ért el.

A mérkőzés hajrájában a vendégek pontos labdajáratással őrizték előnyüket, de egy gyors hazai támadásnál hibáztak, a 86. percben Lisztmaier kilépett és kozmetikázott az eredményen, 1-4.

A mérkőzésen a jobb erőkből álló vendégek végig domináltak, magabiztosan játszottak, sokat birtokolták a labdát, megérdemelt győzelmet arattak a jobbára védekezésre berendezkedett hazaiak ellen.

Kádár Tamás: Úgy készültünk, hogy a Harta eredményeit ismerve kötelező a győzelem. Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. A második félidei buta kiállításunk elrontotta a mérkőzést.

U-19-es mérkőzésen:

Harta SE – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 5 (0-1)

Gólszerzők: Farkas P. (2), Hájas K., Fekete D., Fekete T.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 12:00, hétfő | Helyi sport

Ismét ragyogó eredmények a félegyházi birkózóknál

Kiváló eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői külföldön.

2024. Február 19. 13:57, hétfő | Helyi sport

Harmadik alkalommal rendezték meg a dr. Varga Béla Emlékversenyt Félegyházán

A Városi Sportcsarnokban U20-as nemzetközi válogatót rendeztünk, mellette 7-8-9 éveseknek is egy megmérettetést.

2024. Február 19. 12:58, hétfő | Helyi sport

A Jogging Plus versenyzői kiválóan teljesítettek az úszás diákolimpia döntőn Kecskeméten

A Magyar Diáksport Szövetség megbízásából 2024. február 14-án került megrendezésre a 2023/2024. tanévi úszás diákolimpia vármegyei döntő Kecskeméten „B” kategóriában.

2024. Február 16. 10:34, péntek | Helyi sport

Versenyzéssel űzik a telet a Koppányok

2024. február 10-én Miskére utazott a Koppányok 5 fős csapata, a Foktői Éjsólyom Sport és Kulturális Egyesület által szervezett 3 dimenziós teremíjászversenyre.