Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Október 13. 13:16, vasárnap | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Magabiztos félegyházi győzelem a Harta SE ellen

Magabiztos félegyházi győzelem a Harta SE ellen

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában Hartára utazott a KHTK együttese.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában Hartára utazott a KHTK együttese. A félegyházi sporttelep műszaki problémái miatt a hartaiak és a megyei szövetség hozzájárulásával felcserélésre került a pályaválasztói jog.

Harta SE – Kiskunfélegyházi HTK 1 – 4 (0-2)

Harta, 100 néző. 2013. 10. 12. 15: 00

Vezette: Stefánovits Gábor (Szlavikovics Attila, Kovács III. Gábor)

Harta SE: Bebők – Czigler, Bálint, Kalló, Mikóczi (Felföldi), Lisztmaier, Nacsa, Meleg, Szalontai (Nagyapáti), Gillich (Kövesdi G.), Szigeti.
Vezetőedző: Kövesdi Sándor.

KHTK: Tóth P. – Farkas G.(Golovics), Lapsánszki, Valkovics (Némedi), Balog M., Ábel, Ujváry, Palásti (Bakos), Katona B.(Nagy V.), Koncz (Szabó T.), Balog Sz.
Vezetőedző: Némedi Norbert
Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Lisztmaier 86’ illetve Koncz 11’, Balog Sz. 17’, 51’, 78’.

Kitűntek: Bebők, Lisztmaier illetve Balog Sz. Koncz, Ábel, Ujváry.

Sárga lap: Mikóczi illetve Farkas G.

Piros lap: Czigler 38’ illetve Lapsánszki 59’.

A két csapat táblázaton elfoglalt helyezése alapján várható volt, hogy minden úgy fog alakulni, ahogy a vendégek akarják. Kezdés után nagy nyomás nehezedett a hazaiakra, csak idő kérdése volt mikor szereznek gólt a vendégek. A vendéglátók minden erejét a védekezés kötötte le a veszélyesen támadó vendégek ellen. Az első gól a 11. percben esett, amikor Koncz 20-m-es szabadrúgása a kapu baloldalába csapódott, 0-1. A nagy kedvvel játszó vendégek lendülete a 17. percben újabb találatot eredményezett, Koncz a baloldalon elfutott, éles beadására Balog Sz. érkezett és a jobbsarokba fejelt, 0-2.

Szünet után is a vendégek domináltak, sok szép támadásokat vezettek és az 51. percben pontos labdajáratást követően Palásti átadását Balog Sz. váltotta gólra, 0-3. A vendégek előtt voltak lehetőségek, de nem tudták növelni előnyüket, csak a 78. percben, ekkor Nagy V. hozta helyzetbe Balog Szabolcsot, aki nem hibázott, 0-4. A félegyházi játékos mesterhármast ért el.

A mérkőzés hajrájában a vendégek pontos labdajáratással őrizték előnyüket, de egy gyors hazai támadásnál hibáztak, a 86. percben Lisztmaier kilépett és kozmetikázott az eredményen, 1-4.

A mérkőzésen a jobb erőkből álló vendégek végig domináltak, magabiztosan játszottak, sokat birtokolták a labdát, megérdemelt győzelmet arattak a jobbára védekezésre berendezkedett hazaiak ellen.

Kádár Tamás: Úgy készültünk, hogy a Harta eredményeit ismerve kötelező a győzelem. Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. A második félidei buta kiállításunk elrontotta a mérkőzést.

U-19-es mérkőzésen:

Harta SE – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 5 (0-1)

Gólszerzők: Farkas P. (2), Hájas K., Fekete D., Fekete T.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.