Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Október 07. 15:06, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Magabiztos Astra-Bulls siker a KÉSZ Arénában

Magabiztos Astra-Bulls siker a KÉSZ Arénában

A női futsal NB-I. ötödik fordulójában a listavezető a Szombathelyi Egyetemi SE csapatát fogadta

A női futsal NB-I. ötödik fordulójában a listavezető a Szombathelyi Egyetemi SE csapatát fogadta. A vendégek kellemes, de hosszú utazást letudva érkeztek a bajnoki találkozóra. A mérkőzés előtt az egyetemista lányok egy rövid sétát tettek a városban, így készültek az összecsapásra.

Astra Kiskunfélegyházi Bulls – Szombathelyi Egyetemi SE 12 – 1 (7-1)

Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna Sportcsarnok. 2013. 10. 06. 15: 00
Játékvezetők: Richter Miklós, Geleta Mihály, Mohácsi István.

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Szabó Boglárka, Megyes Ágnes, Pincze Gabriella, Zágor Bernadett.
Cserék: Bernáth Csilla, Dikanová Dominika, Szabó Nóra.
Vezetőedző: Dombó János.

Szombathely: Kiss Emilia – Nagy Bianka, Lehota Szimonetta, Czene Mónika, Orbán Szandra.
Cserék: Csibi Nóra, Montag Eszter, Boda Patrícia.
Vezetőedző: Szimán Bálint.

Gólszerzők: Szabó Boglárka (6), Zágor Bernadett (4), Szabó Nóra, Bernáth Csilla illetve Orbán Szandra.

A csapatok bajnoki táblázaton elfoglalt helyezése alapján várható volt, hogy a listavezető akarata fog érvényesülni. A vendégek minden erejüket a védekezésre fordítottak, csak idő kérdése volt, hogy mikor indul be a gólgyártás a hazaiak részéről.
Az első perc végén Szabó Boglárka nyitotta ki a gólcsapot, és az első játékrészben három gólig jutott. A csapat további gólfelelősei közül Zágor Bernadett kétszer, Szabó Nóra és Bernáth Csilla egy-egy találattal járult a gólzáporhoz. A vendégek Orbán Szandra góljával szépítettek, így 20 perc játék után az eredményjelző 7-1 –es hazai vezetést mutatott.
A második félidőben is sok szép akciót vezetett a hazai csapat. Letámadásos taktikájukkal sok labdát szereztek már a vendégek térfelén és megoldhatatlan feladat elé állították ellenfelüket.
A sokpasszos játék eredményeként ebben a félidőben Szabó Boglárka három, míg Zágor Bernadett két gólt szerzett, így a mérkőzés végére kialakult a 12-1-es hazai siker.
A mai mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy végig a rutinosabb csapat akarata érvényesült. Egy nagyon sportszerű vendégcsapatot ismerhettünk meg, akik fognak még meglepetést okozni. A bekapott gólok ellenére kapusuk Kiss Emilia bravúrokat mutatott be.

Zágor Bernadett: Nagyon beállt védekezni ellenfelünk, így sok labdajáratással és átlövésekkel sikerült gólokat szereznünk. Sikerült ma négy gólt szereznem, minden mérkőzésen a győzelemre játszunk és igyekszünk saját játékunkat érvényesíteni.
Szimán Bálint: Tudtuk, hogy az Astra jó csapat, az NB-II-ben már találkoztunk. Első NB-I-es évünkben a zárt védekezésből történő kontrajáték megtanulása a célunk, de ebből ma nem sokat tudtunk megvalósítani. Voltak hiányzóink, célunk a kilencedik hely megszerzése.
Dombó János: Jól játszottunk, rengeteg helyzetet azért kihagytunk a 12 szerzett gól ellenére. Ellenfelünk zárt védekezése megnehezítette dolgunkat, kapusuk is jól teljesített főleg az első félidőben. A csapat érdeme a mai győzelem, mindenki megtette a dolgát, akik ma pályára léptek kiválló teljesítményt nyújtottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.