Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Január 11. 11:22, hétfő | Helyi
Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Ma és holnap is hasonló idő lesz

Ma és holnap is hasonló idő lesz

A felhők mögül hosszabb-rövidebb időre előbukkan a nap, és az ország bizonyos részein hóra is lehet számítani. Íme, a részletek!

Hétfőn napközben az ország északi, északnyugati harmadán jellemzően gyengén felhős, napos idő valószínű, de dél felé haladva egyre több és vastagabb felhővel találkozhatunk - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. Ezeken a vidékeken hószállingózás, kisebb havazás, délkeleten átmeneti havas eső is előfordulhat, majd este már csak a délkeleti megyékben lehet gyenge havazás. Az északi, északkeleti szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között várható, a naposabb északi részeken lesz a melegebb. Késő estére 0 és -5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden az ország délkeleti, keleti felében lehet több és vastagabb a felhőzet, és ott hószállingózás, kisebb havazás is várható. Másutt hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd napközben északnyugat felől megnövekszik a felhőzet. Estétől az északnyugati, északi tájakon hószállingózás, gyenge havazás, helyenként havas eső is előfordulhat. A délnyugati, déli szél néhol megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között várható.

Címkék: havazás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.