Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Szeptember 25. 16:54, csütörtök | Helyi
Forrás: - Adrienn -

Ma délután a diákságé volt a főtér

Ma délután a diákságé volt a főtér

Ma (szeptember 25-én) reggel 7:30 órakor a városháza dísztermében Kapus Krisztián polgármester jelképesen átadta a város kulcsát Bálint Lívia diákpolgármesternek, mellyel kezdetét vette a 16. Városi Diáknap.

Ma (szeptember 25-én) reggel 7:30 órakor a városháza dísztermében Kapus Krisztián polgármester jelképesen átadta a város kulcsát Bálint Lívia diákpolgármesternek, mellyel kezdetét vette a 16. Városi Diáknap. A délután folyamán először az also tagozatosok mérték össze tudásukat aszfaltrajz-készítésben és játékos vetélkedőkön, majd őket követték a felső tagozatosok. 15 órától nyertek teret városunk középiskolásai. A színes és érdekes ügyességi vetélkedőn hol az egyik, hol a másik iskola tanulói kerekedtek felül. Mindenkinek volt része sikerélményben és a legfontosabb, hogy remek hangulatban telt a délután nemcsak a résztvevőknek, de az érdeklődőknek is.

A rendezvény ideje alatt a sátrakban a Natura Hungarica Alapítvány szervezésében sok érdekességet lehetett megtekinteni és kipróbálni, pl.: lelkiállapot-felmérés, keménytarhonya-főzés, kenyér-tenyér jósda, gardrób-tuning, az én cyber-storym, a kiskunfélegyházi sportegyesületek sportági bemutatója. Ezenkívül lehetőség nyílt lovaskocsis városnézésre is.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.