Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. December 14. 10:31, hétfő | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

Luca-napi nyilzápor

Luca-napi nyilzápor

December 13-án Békéscsabán rendeztek nagyszabású terem-íjászversenyt. A 210 fős versenyzői létszám is azt igazolta, hogy a Luca-napi tizenharmadika a szerencsét is meghozhatja.

Az eseményről a Tv1 mintegy 3-4 perces helyszíni tudósítást közölt le élőadásban.

Rangos versenyzőgárda gyűlt össze, hiszen akár felkészítő versenyként is lehetett értékelni a februárban megrendezendő EB-re.

A Koppányok Kiskunfélegyházát 7 fővel képviselték: Keserű Szilvia, Csáki Laura, Horváth Katica, Szeibert Imre, Tóth Mihály, Kiss János és Dinnyés Gyula.
Az erős mezőnyben nem volt könnyű dobogóközelbe jutni, hiszen ott csak három ember fér el és arra bizony sokan áhítoztak, ráadásul sokan érdemesek is voltak rá.

Horváth Katicát ezúttal egy kategóriával följebb sorolták a szokatlan korkategória miatt. Katica itt is remekül teljesített, hiszen 352 ponttal megszerzett ötödik hellyel semmi szégyellnivalója nem lehet a nagyobbak közt. Így is többen is mögé szorultak.

Csáki Laura gyerek lány kategóriában harmadik helyezett lett!

Felnőtt női kategőriában is sok esélyes volt a dobogó megszerzésére.
A Koppány íjászok tehetsége Keserű Szilvia teljesítette is ezt a vágyat és 552 ponttal a második helyet szerezte meg.

Felnőtt férfi kategóriában tucatban lehetett az esélyesek számát számolni, így Tóth Mihály 655 ponttal kivívott 18. helye is kiválónak nevezhető. Ugyanitt Kiss János 601 ponttal a 30, míg Szeibert Imre 592 ponttal a 34. lett. Ezt a kategóriát szokták "király"-kategóriának is nevezni a nagy létszám miatt. Itt 62 induló volt.
Pusztai senior 16 fő jelent meg a megmérettetésen. Koppányok közül Dinnyés Gyula volt ebben érdekelt, a harmadik helyre futotta a 651 pontos eredmény.

Összegezve egy kiválóan megszervezett, de rendkívül sűrű népességű verseny volt, mely méltó felkészítő volt az EB-re.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.