Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Január 26. 07:43, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI, MNO, Dehir.hu

Ölt a Gina Debrecenben

Ölt a Gina Debrecenben

Egy fiatal férfi meghalt, egy másik életveszélyes, egy harmadik pedig könnyű mérgezéssel került kórházba szerda hajnalban, miután egy debreceni lakáson a GHB, más néven Gina tudatmódosító szerből fogyasztottak.

Mondta el Pápai György, a regionális mentőszolgálat vezetője.

A huszonéves fiatalokkal volt egy negyedik társuk is, ő beszélt az esetről a mentőknek. A halálos mérgezés pontos okát a toxikológiai vizsgálatok fogják kideríteni. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata későbbre ígért tájékoztatást.

Kovács Károly rendőr százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa elmondta: a debreceni Gyergyó utcai lakásban a mentőknek újra kellett éleszteniük az egyik fiatalt. Őt és társát életveszélyes állapotban szállították kórházba, a harmadik férfi életét már nem tudták megmenteni. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére azt mondta: az egyik fiatalt a Debreceni Egyetem II. számú belgyógyászati klinikájára, a másikat a debreceni Kenézy-kórházba szállították. A rendőrség az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

A Dehir beszámolója szerint a mentők nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. A lakásban négy, 20 és 25 év közötti fiatalembert találtak, egyikük ekkorra már életét vesztette. Másikuk életveszélyes mérgezést szenvedett, őt a klinika intenzív osztályára szállították, egy harmadik fiatalt pedig a sürgősségi osztályon kezelnek, súlyos mérgezéssel.

A szomszédok azt mondták, a lakásban albérlők éltek, s igen sokat buliztak. Az egyik szomszéd még hallotta szerda hajnalban, hogy megy a buli, de utána már csak a mentők érkezésére riadt fel. A rendőrök jelenleg is helyszínelnek a belvárosi lakásban – írja a Dehir.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség