Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2014. Március 18. 16:08, kedd | Helyi
Forrás: BMRFK

Lovas járőrök az Alföldön

Lovas járőrök az Alföldön

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.

A Készenléti Rendőrség és a polgárőrség lovas járőrei közösen a társszervekkel együtt járták a szabadszállási és a kecskeméti tanyavilágot a bűncselekmények megelőzése érdekében.

A Szabadszállási Rendőrőrs egyenruhásai, a Készenléti Rendőrség lovas járőrei, a polgárőrség lovasai, a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársaival, valamint a Kunszentmiklósi Járási Hivatal dolgozóival közösen 2014. március 18-án egy összehangolt akció keretében járták a környék tanyavilágát annak érdekében, hogy megelőzzék a bűncselekményeket, segítséget, tanácsot nyújtsanak az időskorúaknak és az egyedül élő lakosoknak.
Továbbá a Kecskeméti Rendőrkapitányság illetékességi területén a Készenléti Rendőrség lovasai a helyi polgárőrökkel láttak el közös járőrszolgálatukat.

A megerősítő szolgálatok fő célja, hogy a gépjárművel nehezen megközelíthető, zártkertes területeket és a környező tanyavilágot ellenőrizzék. Az akció keretén belül időskorúaknak nyújtottak segítséget az egyenruhások a Kunszentmiklósi Járási Hivatal munkatársával, műszaki hiba miatt az úton álló autónál segítkeztek, családokat és időskorúakat ellenőriztek, tovább a Kiskunsági Nemzeti Park dolgozójával a Natura 2000 természetvédelmi területet ellenőrizték.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 19:05, kedd | Helyi

Saját öccsét élesztette újra egy bugaci férfi

Tegnap kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz az 55 év körüli férfihez, aki vacsora közben nyelt félre egy szalonnadarabot.

2022. Május 17. 19:00, kedd | Helyi

Halálos baleset történt Jászszentlászló közelében

Egy 33 éves férfi halt meg a balesetben.

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 09:56, kedd | Helyi

Régiós Bajnoki címek a Fénypárducoknál

A hétvégén Kiskundorozsmán és Szatymazon versengtek a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai.