Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. December 22. 12:26, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Lezárult a licit!

Lezárult a licit!

A focilabda mellett a kézilabdások szintén felajánlották egy - az első műfüves meccsükön használt – pólót, mely szintén licitálás útján lelt új gazdára.

November 27-én reggel kezdődött meg az árverése annak a futball labdának, amellyel a kezdőrúgást végezték el a KHTK új műfüves pályájának avató tornáján. Az ötletgazda Horváth Gábor önkormányzati képviselő jóvoltából az árverés bevételét a mozgáskorlátozott gyerekek kapták meg karácsonyi ajándékként december 21-én a Városháza Dísztermében tartott ünnepségen. Az eseményen Balla László alpolgármester és Szamosi Endre önkormányzati képviselő és sportreferens méltatta a nemes gondolat megvalósulását és köszöntötte a licit nyerteseit és a Mozgáskorlátozottak Egyesületének képviseletében megjelenteket.

A műfüves pályán lezajlott avató meccsek alatt gondolkodtam el azon, hogy sajnos nagyon sok gyermek nem tudja kihasználni városunk új sportolásra alkalmas színterét, mert mozgásában korlátozott. Ennek ellenére valahogyan mégis örömöt kellene nekik szerezni azzal, hogy részesei lehessenek e kivételes eseménynek. – mondta Horváth Gábor képviselő az ünnepélyen. Így valósulhatott meg a jótékonysági árverés, melynek győzteseként Gulyás Gábor a PC-Varázsló Számítástechnikai Üzlet tulajdonosa 80.000,-Ft-os licit áron vehette át a dedikált focilabdát.

A focilabda mellett a kézilabdások szintén felajánlották egy - az első műfüves meccsükön használt – pólót, mely szintén licitálás útján lelt új gazdára 50.000,-Ft felajánlása után Turcsányi Györgyné a mindenamisport webáruház ügyvezetője személyében.

A jótékonysági árverésből befolyt összeget Salma Ferencné, a Mozgáskorlátozottak Egyesületének elnöke vette át és köszönete mellé elárulta azt is, hogy a karácsonyi ajándékba kapott összeget mindenképpen hasznosan fogják elkölteni a mozgáskorlátozottak állapotát javító-fejlesztő eszközökre.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.