Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2015. Június 06. 09:29, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Lezárt akta: Betörések

Lezárt akta: Betörések

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Norbert 29 éves és J.-F. Mihály 31 éves abonyi lakosok ellen.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Norbert 29 éves és J.-F. Mihály 31 éves abonyi lakosok ellen, valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított a 31 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfiak a rendelkezésre álló adatok alapján 2014 áprilisától 2014 júliusáig 9 Bács-Kiskun megyei üzletbe és Nógrád megyei boltokba törtek be. Az egyik bócsai dohányüzletbe 2014. június 28-án 3 óra 30 perckor törtek be akkor a terheltek, amikor egy 39 éves helyi férfi tetten érte őket. A 31 éves abonyi férfi egy betonvassal fejen ütötte a sértetett, aki az előzetes orvosi szakvélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett.
A kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták M. Norbertet. Az akkor még ismeretlen társát beazonosították és elfogták a nyomozók.
A rendőrök kezdeményezték M. Norbert és J.-F. Mihály előzetes letartóztatását, amit az illetékes járásbíróság elrendelt.
A rendőrség a nyomozást 2015. június 4-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 13:33, szerda | Kék hírek

21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel

Tolvajok 21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel, illetve kísérelték meg feltörni, mellyel közel 8 millió forintos kárt okoztak.

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal

2024. Február 20. 09:16, kedd | Kék hírek

Két nőre is rátámadt ez az ember

Egy héten belül két nőre támadt rá az a férfi Tatabányán, akit a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek.

2024. Február 20. 09:14, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől Tapolcán - Videó

Egy Tapolca környéki 27 éves férfinak egyedi azonosító jellel visszaélés és engedély nélküli vezetés miatt kell felelnie.