Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2012. Január 14. 07:07, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Életbiztosításból végtörlesztés

Életbiztosításból végtörlesztés

A válság miatt egyre többen mondják fel életbiztosításukat. A D.A.S Jogszerviz felmérése alapján ezek jellemzően a befektetési célú biztosítások, sokan a végtörlesztés miatt döntöttek a visszavásárlás mellett.

Burján Zsuzsanna, a D.A.S Jogszerviz szakértője a Gazdasági Rádiónak azt mondta, szerinte érdemesebb lenne a rövid lejáratú megtakarításokat erre felhasználni, nem pedig az olyan hosszabb időre szóló konstrukciókat, mint például egy életbiztosítás.Elmondása szerint az idő előtti szerződés felmondásával rosszul járhat az ügyfél, ugyanis az eredetileg biztosított összeg töredékéhez juthat hozzá. Utoljára 2008 októberében volt a mostanihoz hasonló tendencia.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 10. 08:01, péntek | Belföld

Dömötör: mivel nincs vakcina, csak lassítani lehet a járványt

Mivel nincsen vakcina a koronavírus ellen, ezért a legtöbb, amit tenni lehet, hogy lassítják a terjedését - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 csatornán.

2020. Április 10. 07:10, péntek | Belföld

Jelentősek a fagykárok a gyümölcsültetvényekben

Jelentős virág- és rügykárokat okoztak a hazai gyümölcsösökben a március végi és április eleji hideg és az éjszakai fagyok, így idén már a legtöbb gyümölcsfajnál legfeljebb csak közepes lehet a gyümölcstermés

2020. Április 10. 07:06, péntek | Belföld

Már közel 1200-an igazoltan koronavírus-fertőzöttek, meghalt 11 beteg

Több mint 110-en gyógyultan hagyhatták el a kórházat.

2020. Április 10. 06:29, péntek | Belföld

A járvány terjedésével mindenhol megjelentek a csalók

A járvány terjedésével mindenhol megjelentek a koronavírusos csalók, akik elsősorban pénzt, személyes adatokat és internetes jelszavakat akarnak kicsikarni áldozataikból - hangzott el az M1 csatornán.