Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 18. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Letartóztatták George Clooney-t

Letartóztatták George Clooney-t

Tüntetésen vett részt, és át akart törni a rendőrkordonon, ezért letartóztatták George Clooney-t. A sztár már szabadlábon van, és kifejezetten örül, hogy bilincs került a kezére.

Édesapjával és más aktivistákkal együtt letartóztatták Washingtonban George Clooney-t, miután egy tüntetésen megpróbált áthatolni a rendőrségi kordonon. A színész azért ment tiltakozni az Egyesült Államok fővárosába, hogy felhívja rá a figyelmet: Szudánban a kormány ártatlan férfiakat, nőket és gyerekeket gyilkol, ezért azonnali beavatkozásra van szükség.

A sztárt a rendőrök bilincsbe verve, rabszállító autóval vitték el a helyszínről apjával, valamint politikusokkal, szudáni állampolgárokkal és Martin Luther King fiával együtt, majd néhány óra múlva jelképes, 100 dolláros óvadék ellenében szabadlábra is helyezték. Ismerősei szerint Clooney kifejezetten örült neki, hogy letartóztatták, mert így még nagyobb figyelem irányult a szudáni eseményekre, szabadlábra helyezése után pedig még viccelődött is, ugyanis amikor megkérdezték, milyen volt a rács mögött, azt felelte: "Nagyon kemény... el lehet képzelni, milyen ezekkel az alakokkal egy cellában lenni."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.