Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Október 30. 08:51, szombat | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Letartóztatták a napszámosát meggyilkoló pirtói férfit

Letartóztatták a napszámosát meggyilkoló pirtói férfit

Letartóztatta a bíróság azt férfit, akit napszámosa meggyilkolásával gyanúsítanak - közölte a Kecskeméti Törvényszék pénteken a bírósági honlapon.

Közleményük szerint a férfi múlt vasárnap délután egy Kiskunhalas melletti tanyán, ittas állapotban súlyosan bántalmazott egy nála dolgozó napszámost, aki emiatt életét vesztette.

A bíróság egyebek mellett a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a 66 éves férfi letartóztatását. A gyanúsítottat tavaly júniusban lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt két év, négy év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

A bíróság döntése ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

Csütörtökön közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy a Kiskunhalas melletti Pirtón, egy üzem kazánházában vasárnap holtan találtak egy helyi férfit. A halálát idegenkezűség okozta. A bűncselekmény miatt a rendőrség szerdán vette őrizetbe a 66 éves helyi férfit.

Címkék: letartóztatás, pirtó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.