Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2012. Január 31. 08:17, kedd | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Leoltotta Kökény Attilát az Eurovíziós Dalfesztivál hazai zsűrije

Leoltotta Kökény Attilát az Eurovíziós Dalfesztivál hazai zsűrije

Nem csillapodik a botrány, még mindig sokan háborognak az Eurovíziós Dalfesztivál első hazai elődöntője miatt.

Kállay-Saunders Andrásnak például nem működött a kontrollfülhallgatója, Bencsik Tamara és Kökény Attila pedig azt mondja: rajongóik nem tudtak rájuk szavazatokat küldeni a rendszer hibája miatt. Az ötödik Megasztár felfedezettjének azonban mégis a zsűri szavai fájtak a legjobban.

- Az egy dolog, hogy a rajongóink nem tudtak ránk szavazni, mert nem vagyok az a típus, aki folyton a "mi lett volna, ha" kérdést feszegeti, de a zsűri dalunkról alkotott véleményét nem igazán értem. Ha szerintük nem az Eurovízióra való, akkor miért válogatták be ők maguk is a 20 legjobb szerzemény közé? Elég lett volna, ha felmutatják a pontjaikat és nem cinkelnek be minket nyilvánosan - fakadt ki az Új Ásznak Kökény Attila, míg Kállay-Saunders András a Facebook-oldalán adta ki magából haragját.

- Nem értem, hogy én miért nem énekelhettem el újra a dalomat, amikor másnak lehetett. Sz*rt se hallottam a fülesemből! Mielőtt elkezdtem a produkcióm, ordítottam a stábnak és ütögettem a fülemet, hogy jelezzem: nem hallok semmit. És mit mondtak nekem? Öt másodperc és kezdődik az adás! Többet ér a dalom ennél! Én soha nem panaszkodom, de ez nagyon nem volt igazságos! - írta dühösen saját oldalán az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.