Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2015. Augusztus 23. 10:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: miss.at

Legyél szép smink nélkül

Legyél szép smink nélkül

Manapság egyre több híresség mutatja meg az arcát smink és mindenféle retus nélkül, és ezen felbuzdulva mintha mi is szívesebben vállalnánk, vállaljuk fel arcunkat a maga természetességében.

A természetes, „sminktelen” bőr amúgy is szép, de ha kicsit jobban odafigyelsz, még csodásabban tündökölhet bőröd korrektor vagy egyéb „takaró” nélkül.

1. Találd meg a neked valót!
A megfelelő hidratálókrém használatával bőröd megkapja a megfelelő táplálást, nedvességet és ha kell, megakadályozza az arc csillogását. Ne légy rest megkeresni az „igazit”!

2. Nem mindegy az ív!
Vannak olyan szerencsések, akik szinte tökéletes ívű szemöldökkel születtek (tényleg, én is ismerek ilyet:-)), ám a nagy többségnek szüksége van egy kis formázásra. Mindegy, hogy szakemberre bízod, vagy magad végzed a szemöldököd kiigazítását, törekedj a természetességre. Ne legyen túl vékony, de túlságosan vastag se. A megfelelő hosszúság és vastagság nyílt tekintetet kölcsönöz az arcodnak.

3. Még egyszer a szemöldökről
Leginkább a világos hajúaknak tanácsos, de akár a sötétebb szemöldökkel megáldottak is bátran használhatnak színeket. Persze, nem a szivárvány különböző színeire gondoltunk, de nem árt szemöldökceruzával kicsit sötétíteni a kis szőrpamacson ott a szemünk felett.

4. Éljen a barnaság!
Ebből is a természetes a legszebb, de a borúsabb időszakokban bevetheted a szolit vagy valamilyen önbarnítót is. A barna bőrön kevésbé látszanak a bőrhibák, a szem alatti karikák és egészségesebbnek is tűnünk.

5. Fehér fogak
Még egy ok, amiért megéri vigyázni fogunk egészségére és szépségére. A ragyogó mosoly, a hófehér fogak még szebbé és természetesebbé teszik az arcodat!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 25. 10:30, szerda | Bulvár

Abból főzünk, amink van - TikTokon magyarázza el a Magyar Közút, hogy hogyan működik a kátyúzás

Az írják, ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a témát.

2023. Január 24. 09:24, kedd | Bulvár

Oktató autóval repülte át a körforgalmat

Azt hitte a Ladára, hogy KITT.

2023. Január 18. 14:05, szerda | Bulvár

Szexista megjegyzéseket tett a női mentősnek részegen, másnap virágcsokorral kért bocsánatot

Erősen ittas volt az a 35 év körüli férfi, akit bokatörése miatt szállított kórházba az egyik fővárosi mentőegység hétvégén.