Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Július 26. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Le akarta mészárolni családját

Le akarta mészárolni családját

Több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki késsel támadt feleségére, lányára és gyermekkorú unokájára.

Egyelőre tisztázatlan okból támadt késsel feleségére, lányára és gyermekkorú unokájára egy férfi vasárnap dél körül, Orosházán. A megtámadott családtagok elmenekültek, így személyi sérülés nem történt.

A helyszínre riasztott rendőrök elfogták az 51 éves férfit, és ellene több emberen és tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást. A támadót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (rá)

HavariaPress

Címkék: emberölés

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 09:53, péntek | Kék hírek

Elítéltek egy bérlethamisító bandát a fővárosban

Két bérlethamisítót ítélt felfüggesztett börtönre a bíróság – közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.

2019. Október 17. 18:06, csütörtök | Kék hírek

Átadtak a magyar rendőrségnek egy Budapesten késelő román férfit

Átadott a román hatóság a magyar rendőröknek egy román férfit, aki késsel megszúrt egy moldovai állampolgárt szeptember végén Budapesten, a VII. kerületben

2019. Október 17. 08:49, csütörtök | Kék hírek

Közös életet ígért, milliókat csalt ki a nő

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak.

2019. Október 17. 05:01, csütörtök | Kék hírek

Alvó fiút rúgott fejbe egy gyermekfelügyelő Nagykanizsán

Garázdaság miatt emeltek vádat egy gyermekfelügyelő ellen, aki a nagykanizsai javítóintézetben fejbe rúgott egy alvó fiút, kollégája figyelmeztetésére pedig törni-zúzni kezdett.