Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2011. Július 26. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Le akarta mészárolni családját

Le akarta mészárolni családját

Több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki késsel támadt feleségére, lányára és gyermekkorú unokájára.

Egyelőre tisztázatlan okból támadt késsel feleségére, lányára és gyermekkorú unokájára egy férfi vasárnap dél körül, Orosházán. A megtámadott családtagok elmenekültek, így személyi sérülés nem történt.

A helyszínre riasztott rendőrök elfogták az 51 éves férfit, és ellene több emberen és tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást. A támadót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (rá)

HavariaPress

Címkék: emberölés

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 15:05, szerda | Kék hírek

Vádat emeltek az élettársát meggyilkoló dávodi nő ellen

Minősített emberölés miatt vádat emeltek egy dávodi nő ellen, aki 2019 júliusában egy szemeteszacskóval megfojtotta, majd savval leöntötte az élettársát azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból

2020. Június 02. 12:04, kedd | Kék hírek

Jó pár embert a börtönből is átvert egy csaló

Negyvenöt ember bankkártyaadatait csalta ki egy büntetés-végrehajtási intézetben lévő férfi 2017 áprilisa és júniusa között – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei főügyész kedden az MTI-t.

2020. Június 01. 17:04, hétfő | Kék hírek

Életet mentettek a dombóvári rendőrök

Egy döbröközi férfi azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja magát, az egyenruhások megakadályozták a tragédiát.

2020. Június 01. 09:02, hétfő | Kék hírek

Elfogtak négy drogdílert a rendőrök

Összehangolt akcióban fogtak el a rendőrök négy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfit Budapesten, Miskolcon és több vidéki városban a múlt héten; egyiküknél éppen kokainpartit tartottak