Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2020. Szeptember 01. 13:38, kedd | Helyi
Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kórház

Látogatási tilalom van mától a félegyházi kórházban

Látogatási tilalom van mától a félegyházi kórházban

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókorház Kórház Kiskunfélegyházi telephelyén a Covid-19 betegszám emelkedése miatt a betegbiztonság fenntartása érdekében 2020. 09. 01-től látogatási tilalmat vezettünk be.

A súlyos, életveszélyes állapotú betegek látogatása továbbra is biztosított, erre Főigazgató helyettesi engedéllyel van lehetőség. Az engedély csak egy családtag részére adható ki.
A rendkívüli látogatási engedély telefonon, illetve e-mailben igényelhető.
Telefonszám:76/801-679/6159
e-mail: szabozsi@kmk.hu
A Rendkívüli látogatási engedély a bejáratoknál kitöltött Nyilatkozattal együtt érvényes.

A hozzátartozók látogatási időben (15.30-tól 18.00-ig) hétköznapokon szűrőponton keresztül léphetnek be az épületbe. Hét végén a portaszolgálat melletti ajtón. A belépéshez a Rendkívüli látogatási igazolás, a Nyilatkozat kitöltése és személyi igazolvány felmutatása együttesen szükséges.

A látogatási tilalom alatt a csomagbeküldést biztosítjuk az alábbiak szerint

  • minden nap 7:00 – 17:00 óra között van lehetőség a Kiskunfélegyházi Telephely főbejárat portáján a porta szolgálatnak a csomagot leadni
  • csomagban csak tartós élelmiszer, ruha, tisztálkodási felszerelés, cigaretta lehet
  • csomagban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért felelősséget nem tudunk vállalni, lehetőség szerint ezt ne tartalmazzon
  • A csomag átvételekor átvételi elismervényt nem adunk
  • csomagra a beteg neve, osztály neve, kórterem száma legyen feltüntetve
  • a csomagokat naponta három alkalommal, 8:00; 12:00 és 18:00 órakor juttatjuk fel az osztályokra
  • az osztályokról a betegek ezen időpontban juttathatnak haza csomagot, melyet a hozzátartozók a porta szolgálattól vehetnek át
  • a csomagon fel kell tüntetni az átvételre jogosult hozzátartozó és küldő beteg nevét

Járóbeteg szakellátás: Minden vizsgálathoz telefonon időpont kérés szükséges! Sürgős esetben is, de akkor a telefont felvevő kollégát tájékoztatni kell a sürgősség okáról. Ez alól csak a sebészeti szakrendelés, és a Sürgősségi ellátóhely képez kivételt.

A táppénzen lévő betegek esetén kérjük a háziorvosok egyeztessenek a szakrendeléssel időpontot, mert őket is csak időpont foglalással tudjuk fogadni.

Belépés az intézmény területére:

AZ INTÉZMÉNYÜNKBEN, MINT A JÁRÓ, MINT A FEKVŐBETEG ELLÁTÁS TERÜLETÉN CSAK A SZŰRŐPONTON KERESZTÜL VAN LEHETŐSÉG BELÉPNI. Itt hőmérséklet ellenőrzés, a kérdőív kitöltése és a telefonon foglalt időpont ellenőrzése történik. SZAKRENDELÉSEKRE ÉS LABORVIZSGÁLATRA MINDEN ESETBEN IDŐPONT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES! Sürgős esetben, és táppénzes betegnek is!

A reggeli órákban tapasztalható nagyfokú zsúfoltság megszüntetése miatt, a szűrőpont áthelyezésre került a sebészeti szakrendelés melletti bejáratnál felállított sátorba. Mindenkinek, aki vizsgálatra, befekvésre érkezik, ezen a ponton kell áthaladnia. Kérjük, itt a távolságot betartva türelmesen várakozzanak, és csak a kapott időpontjuk előtt 10 perccel érkezzenek! Az épület többi bejárata lezárásra került, ezért kérjük a kordont követve, először fáradjanak minden esetben a sátorhoz. A szűrés elvégzése után a kollégák segítenek, hogy milyen úton tud eljutni a rendelésekre.

❗Intézményünk teljes területén kötelező az orr-szájmaszk viselése ❗

A 1,5 méteres távolságot egymás egészségének védelme érdekében kérjük, feltétlenül tartsa be!

A nemzetközi és országos járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy saját, illetve hozzátartozójuk érdekében működjenek velünk együtt!

Megértésüket, együttműködésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Friss és hiteles információkat a https://www.nnk.gov.hu/ oldalon találhatnak.

Kiskunfélegyháza, 2020. szeptember 1.

Dr. Körtvélyessy András
főigazgató helyettes

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:24, péntek | Helyi

Horgászboltba tört be a zsályakereskedő

2021. Október 15. 11:58, péntek | Helyi

Megyei bajnokok a József Attila Általános Iskola asztaliteniszezői

Régen látott sikert értek el a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola diákjai a Diákolimpia Megyei Asztalitenisz döntőjén.

2021. Október 15. 11:54, péntek | Helyi

Régi zene - iskola új köntösben

Épület avató hangverseny lesz a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskolában 2021. október 22-én 17 órakor a művészeti iskola tanáraival az I. emeleti Koncertteremben.

2021. Október 15. 11:17, péntek | Helyi

Lakótelepi Futónapot tartott a Darvas Iskola

A Kiskunfélegyházi Darvas József Általános Iskola október 13-án rendezte meg hagyományos lakótelepi futónapját.