Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. November 13. 16:56, péntek | Helyi
Forrás: Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

Lakossági tájékoztató, hozzátartozók tájékoztatásáról

Lakossági tájékoztató, hozzátartozók tájékoztatásáról

Minden munkatársunk azon fáradozik, hogy betegeink a járványügyi helyzet és az ehhez kapcsolódó új körülmények ellenére is megfelelő, folyamatos és biztonságos ellátást kapjanak.

Tudjuk mennyire fontos a kapcsolattartás, hogy a hozzátartozók megnyugodhassanak, tisztába legyenek betegeink általános állapotával. A látogatási tilalom miatt a személyes tájékoztatás helyett, a megfelelő adatvédelmi előírások betartva telefonon tudunk a betegek állapotáról felvilágosítást adni. Az ápoló személyzet mindent megtesz azért, hogy amennyiben a beteg rendelkezik mobiltelefonnal és állapota megengedi, segítse az azon keresztüli kapcsolattartást. Amennyiben a beteg nem tudja mobiltelefonját használni, munkatársaink az osztály elérhetőségein adnak, az arra kijelölt személy számára, hozzátartozójukról felvilágosítást.

Az osztályok elérhetőségét a https://www.kmk.hu/kecskemet/fekvobeteg-osztalyok oldalon találják.

Mivel külön személyzet nincs a telefonhívások fogadására, és elsődleges feladatunk a betegek ellátásának folyamatos biztosítása, így kérjük türelmüket, megértésüket. Munkatársaink minden erejükkel azon vannak, hogy a nap 24 órájában kezeljék, ápolják, ellássák, segítség betegeink mielőbbi gyógyulását, és eközben megpróbálunk mindent megtenni az Önök megnyugtatása érdekében is.

Az igazolt COVID fertőzött, illetve gyanús betegellátás kizárólag az A épületben történik. A hozzátartozókról az alábbi elérhetőségeken tudnak felvilágosítást kérni:
COVID-manuális részleg: hétfőtől -péntekig a 06/76/516-700/6816 mellék, szombat-vasárnap 06/76/516-700/6815 mellék
COVID tüdő részleg: 06/76/516-700/8346-os mellék

Amennyiben telefonhívásakor nincs a közelben felvilágosításra jogosult személy, úgy adatait felvesszük, és visszahívjuk.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!
Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.