Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2015. Március 06. 15:33, péntek | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Lakástűz Petőfiszálláson

Lakástűz Petőfiszálláson

Egy nő életét vesztette egy lakóház tüzében.

Tűz ütött ki egy száz négyzetméteres épület egyik szobájában Petőfiszállás tanyasi részén. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a helyszínen megállapították, hogy az ágy és a berendezési tárgyak égtek. Egy vízsugárral megkezdték a lángok elfojtását, valamint egy nőt kihoztak az épületből. A mentők vizsgálata megállapította, hogy a nő elhunyt, másod- és harmadfokú égési sérüléseket és füstmérgezést szenvedett.

A fotó illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 25. 07:01, szombat | Helyi

Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Kiskun Expo

Kossuth utcai felvonulással, a színpadon ünnepi beszédekkel, emlékplakettek átadásával, a sportcsarnokban szalagátvágással és a 250 szeletes város tortájának megkóstolásával vette kezdetét a Kiskun Expo.

2024. Május 24. 11:19, péntek | Helyi

Átadták a „Szeretett városom, Félegyháza” rajzpályázat díjait

A város 250. évfordulója alkalmából meghirdetett „Szeretett városom, Félegyháza” rajzpályázat eredményhirdetését 2024. május 23-án tartották a sportcsarnok parkolójában felállított színpadon.

2024. Május 24. 10:14, péntek | Helyi

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM ügyfeleinek

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM Next-nél, valamennyi ügyfél ugyanazon az online ügyfélszolgálaton és applikációban intézheti gáz- és áramügyeit is, a régi áramügyintézési felületek hamarosan megszűnnek