Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2013. Október 21. 10:01, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Dinnyés Gyula -

Lajosmizsén remekeltek a Koppány íjászok

Lajosmizsén remekeltek a Koppány íjászok

Örömíjász versenyt szerveztek október 19-én Lajosmizsén a Jász-Kun Íjász Egyesület tagjai.

Örömíjász versenyt szerveztek október 19-én Lajosmizsén a Jász-Kun Íjász Egyesület tagjai. Koppányok Szeibert Nóra, Vas Bianka ifjú Lovas Ferenc, Szeibert Imre, Vas Tibor, Csizmár Csaba összeállításban álltak célvonalba és remekül teljesítettek. Szeibert Nóra mostanában az új kategóriában is hozza a sikereket, hiszen megnyerte az ifi lány kategóriát. Vas Bianka ugyanebben a kategóriában, szoros küzdelemben a második lett. Gyerek fiú kategóriában ifjú Lovas Ferenc második, felnőtt férfi kategóriában a trónkövetelő Szeibert Imre második, míg Vas Tibor a harmadik lett. Csizmár Csaba eredményét később tudjuk meg, vélhetően a 7-8. helyen végzett.

Dinnyés Gyula Koppány íjász

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 16:33, péntek | Helyi sport

A Koppányok novemberi eseményei

2019. november 09-én a Turul Koppányok 55 fős csapata Budapestre és Szentendrére utazott, csapatépítő tréning jellegű kirándulásra.

2019. November 19. 08:28, kedd | Helyi sport

Temesvári sikerek a DMTK-KVSE kis úszóitól

A DMTK-KVSE Félegyházi úszóinak újra adódott egy verseny, melynek Temesvár adott otthont egy barátságos, ám igen népes mezőnyt hozó rendezvénynek, mely Lovas Péternek állít emléket.

2019. November 13. 13:56, szerda | Helyi sport

Sikeresen záródott a Huszka József jótékonysági verseny

A Huszka József HSE és a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály közös által szervezett jótékonysági célú emlékversenyén közel 120 íjász vett részt a KÉSZ Arénában november 9-én.

2019. November 06. 19:13, szerda | Helyi sport

Ismét remekeltek a félegyházi triatlonosok

Marcaliban rendezték meg a duatlon diákolimpia „A” kategóriás döntőjét, melyen a DMTK-KVSE triatlonistái ismét szép sikereket értek el.