Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2012. Március 08. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga rövid időn belül gyereket akar szülni új partnerének, Taylor Kinney-nek. A két sztár össze is házasodna, de csak azután, hogy úgy látják, jó szülők együtt.

Egyik közeli ismerőse szerint Lady Gaga annyira odavan új partneréért, Taylor Kinney-ért, hogy már a gyerekvállaláson gondolkozik. "Elkezdte listázni, hogy mi lehet majd a baba neve, és folyton azt mondogatja, hogy egy olyan jóképű férfinak, mint Taylor, csak gyönyörű gyereke lehet - árulta el a barát. - Jövőre akar szülni. Biztosan komolyan gondolja, mert az előző párja, Lüc Carl mellett szóba sem hozott ilyesmit, most viszont másról sem beszél."

Az ismerős azt is hozzátette, hogy Gagáék a házasságról is beszéltek már, de rendhagyó módon az életüket csak akkor kötnék össze, ha már egy ideje problémamentesen tudják együtt nevelni a gyereket. "Annyi pénzzel, amennyi nekik van, nem gond házasság nélkül bevállalni a babát - mondta a bennfentes. - Úgy vannak vele, hogy az esküvő előtt kipróbálják, milyen szülők tudnak lenni együtt, így aztán ha - ne adj isten - megromlik a viszonyuk, nem kell a válással bajlódniuk."

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.