Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2011. Október 18. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga lidokainos bugyit hord

Lady Gaga lidokainos bugyit hord

Az amerikai énekesnőről a legextrémebb pletykák keringenek a világban. Felröppent a hír, hogy fiatalságának megőrzéséhez vérben fürdik, és pár napja egy szemeteszsákban látták távozni egy hotelből.

Ezek után az, hogy érzéstelenítővel átitatott bugyit hord, már szinte nem is meglepő, pedig így igaz. A furcsa szokás ráadásul nem puszta hóbort, hanem komoly oka van. A meglehetősen extrém ruhadarabot Amerikában fedezték fel, azoknak, akik nehezen viselik a szőrtelenítés fájdalmát. A Grammy-díjas énekesnő is a netről rendeli meg ezt a falatnyi fehérneműt, mert már ezer trükköt kipróbált gyantázás előtt. Újságíróknak elárulta, hogy mielőtt kozmetikus megy, sosem iszik kávét, hiszen a koffein csak felerősíti a fájdalmait. A lidokainos bugyira azonban esküszik, hiszen felhúzás után rövid idővel teljesen érzéketlenné válik a terület, és a gyantázás alig érezhető műveletté szelídül

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.