Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Június 25. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: MBRFK

Különdíj és csillogó bronzérem

Különdíj és csillogó bronzérem

Az ittas járművezetők ellenőrzésében a Bács megyei rendőrök bizonyultak a legfelkészültebbnek a harmadik alkalommal megrendezett Országos Balesethelyszínelői Versenyen

Az ittas járművezetők ellenőrzésében a Bács megyei rendőrök bizonyultak a legfelkészültebbnek a harmadik alkalommal megrendezett Országos Balesethelyszínelői Versenyen. Az idei megmérettetés június 19-21. között zajlott a tavalyi győztes Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, Miskolcon. A program célja, hogy a balesethelyszínelők szakmai feladataikat, tudásukat elmélyítsék, és bemutassák annak fontosságát. Megyénket az országos rendezvényen Tóth Imre r. zászlós és Gyulai Sándor István r. zászlós által alkotott csapat képviselte. Tóth Imre helyszínelő az egyéni szakmai elméleti kategóriában a 40 versenyző közül tudásával megszerezte a III. helyet. A két versenyző az ittasság ellenőrzésében nyújtott kiemelkedő teljesítményükért különdíjat kaptak. A megmérettetésen 20 csapat vett részt, a Bács megyei delegáltak csapatösszesítésben az előkelő VI. helyen végeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.

2024. Május 08. 10:22, szerda | Helyi

Nemzetközi gitárfesztivál

Lengyel Réka a Bécsi Nemzetközi Gitárfesztiválon szerepelt.

2024. Május 07. 10:00, kedd | Helyi

Matematikával folytatódott az írásbeli érettségi

Matematikával folytatódott kedd reggel 9 órától az írásbeli érettségi.

2024. Május 07. 09:50, kedd | Helyi

A sok cukor és koffein a vizsgázók ellensége

A sok kávé és energiaital, illetve a cukros ételek és italok inkább rontják a vizsgára készülők teljesítményét.