Városlista
2020. január 22, szerda - Vince

Hírek

2013. Április 29. 17:40, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Küldöttgyűlés a Nyugdíjas Klubok Egyesületénél

Küldöttgyűlés a Nyugdíjas Klubok Egyesületénél

Évi rendes küldöttgyűlését tartotta április 29-én a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesülete

Évi rendes küldöttgyűlését tartotta április 29-én a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesülete. A városban működő 14 nyugdíjas klubot tömörítő egyesület küldöttgyűlése Juhász István egyesületi elnök 2012-es évi beszámolójával kezdődött. Beszélt az egyesületi tagok önkéntes munkájáról, és a jövő évi tervekről is.

A küldöttgyűlés vendégeként Kapus Krisztián polgármester megköszönte azt a sokirányú munkát, amellyel a nyugdíjasok segítik a város életét. Balla László alpolgármester reményét fejezte ki, hogy a jövő évtől – a város adósságállományának csökkenése miatt – több civil szervezetet tud a képviselőtestület támogatni. Dr. Garai István Levente országgyűlési képviselő azt a példaértékű lokálpatriotizmust említette, amellyel Kiskunfélegyháza tekintélyét emelik az országban.
A küldöttgyűlés hozzászólásokkal és határozathozatallal ért véget.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 18:08, kedd | Belföld

Nemzetközi innovációs ötletverseny indul a vízválság megelőzéséért

A vízválság megelőzésének megoldásait keresve nemzetközi innovációs ötletversenyt rendez március 26-án és 27-én a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a Design Terminal – közölte az alapítvány kedden az MTI-vel.

2020. Január 21. 17:06, kedd | Bulvár

Nemzetközi díjat kapott a Sziget fesztivál

A környezetvédelem terén elkötelezett fesztiválnak járó elismerést kapta a Sziget a hollandiai Groningenben a Greener Festival Awards vasárnapi díjkiosztóján.

2020. Január 21. 16:05, kedd | Belföld

Már mintegy száz borászat adatai találhatók meg a magyar bor honlapján

Már mintegy száz borászat adatai találhatók meg a magyar bor decemberben indult bor.hu című hivatalos honlapján - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség bormarketingért felelős szakértője kedden az M1 aktuális csatornán.

2020. Január 21. 15:04, kedd | Belföld

Megjelent a kormányhatározat: a kormány felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a szabályozást