Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2015. Szeptember 09. 20:16, szerda | Helyi
Forrás: -szerk.-

Köszönet a segítségért

Köszönet a segítségért

Kiskunfélegyháza Város németországi testvérvárosától, Braunfelstől kapott ajándékba több, mint 300 db iskolai széket augusztus hónapban.

A székek szétosztásában a KLIK segédkezett és az iskolák pedig nagy örömmel fogadták a szép bútorokat, volt ahol nagy szükség volt rájuk.
Az ideszállítása a székeknek nem valósulhatott volna meg, ha nincs a RollSped Kft.
Szűcs-Szabó Sándor ügyvezető igazgató és csapata azonnal a város segítségére sietett és készséggel vállalta a rengeteg szék szállítását. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata ezúton tisztelettel és szeretettel köszöni a segítségüket és hozzáállásukat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 19:45, péntek | Helyi

Már lehet jelentkezni a Petőfi Emlékfutamra

Petőfi Sándor emlékfutás Kiskunfélegyháza belvárosában, a város értékeinek népszerűsítése a sportturizmus élénkítésével, ahol helyi zenei produkciókkal találkozhatnak a futók az útvonal mentén.

2024. Április 12. 16:28, péntek | Helyi

Fedezd fel!

A Batthyány Lajos Általános Iskola 3. z osztályosai a csillagászat területén bővítették ismereteiket.

2024. Április 12. 16:20, péntek | Helyi

Interaktív megemlékezés a Költészet Napja alkalmából

József Attila születésnapjára, a magyar költészet napjára iskolánk hetedikes tanulói készültek. Felkészítő tanáruk Fáber Judit volt.

2024. Április 12. 15:17, péntek | Helyi

Vasárnap lesz az április vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. április 14. (vasárnap).