Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2012. Május 25. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Kórházba került Elton John

Kórházba került Elton John

A TMZ értesülése szerint a 65 éves énekes-dalszövegírót komoly légúti fertőzés tüneteivel a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházba szállították.

Már több vizsgálaton is átesett, így esélyes, hogy hamarosan kiengedik, mégis, az orvosok utasítására le kellett mondania négy Las Vegas-i koncertjét.

Johnnak a koncertek helyett pihennie kell és rendesen beszedni a felírt antibiotikumokat, így hamarabb lefolyásúnak ígérkezik a betegség - jelentette a sajtósa. Az énekes rettenetesen sajnálja, hogy az egészsége közbeszólt, és nem lehet jelen Vegasban.

"Csak annyit tudok mondani a rajongóknak, hogy szörnyen sajnálom, hogy nem lehetek velük, Remélem, hogy hamarosan találkozunk a gyönyörű Caesars Palace-ban."

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.