Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Május 05. 16:26, péntek | Helyi sport

Koppány sikerek és majális

Koppány sikerek és majális

2023. április 23-án Budapesten, Turul mezőn megrendezett örömíjász versenyen vettek részt a Koppányok. Könnyen lőhető, edzőverseny volt gyönyörű időben, ahol a kezdő íjászok is sikerélménnyel térhettek haza.

Eredmények:
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1.,
Vadászreflex íjjal: Tóth Evelin 1., Elekes Lajos 1. helyezést ért el.

2023. április 30-án Martfűre utazott a Koppányok egyik csapata, ahol a Triász Íjász Egyesület szervezte 3D versenyzett mérték össze tudásukat a Koppányok. A verseny kellemes környezetben a Martfűi Termál Kemping területén zajlott. A 3D célokra kettő egyenértékű pontozású lövést lehetett leadni, amik meglehetősen távolra voltak kihelyezve, átlagosan 30 méterre.

Eredmények:
Vadászreflex íjjal: Füleki Nikolett 1.,
Modern pusztai íjjal: Füleki Bianka 4., Nagy Zoltán a középmezőnyben végzett.

Ugyanezen a napon, április 30-án a Koppányok másik csapata Kiskunfélegyházán maradt és a Szérűskertben versengett. A Huszka József HE csatlakozott a Sóloympróba versenysorozat szervezéséhez, és ennek a sorozatnak a második fordulóját rendezték meg a Szérűskert és a Kálvária területén.

Eredmények:
Vadászreflex íjjal: Varga-Bene Olívia 1., Zoboki Csenge 1., Tóth Evelin 2., Tóth Milán 2., Zrínyi Norbert 4. helyen végzett.
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Szólya Imre 2., Kövecses Zsuzsanna 4. helyezést ért el.

2023. május elseje a Koppányoknak nem csak a munka ünnepe, hanem a munka napja is. A Kiskunfélegyházi Parkerdőben megrendezett Városi Majális keretén belül, az erdő kistisztásán reggeltől estig lövettek a Turul Koppányok kicsiket-nagyokat egyaránt. Lehetőséget biztosítottak az íjászok az íjászat kipróbálására, beszélgettek az érdeklődőkkel hagyományőrzésről, íjakról, mindenről, ami a kíváncsi látogató számára érdekes volt. A nap folyamán többezer lövés leadására került, a rekord látogatottságú majálison. Óriási munka volt, amihez az energiát az örömteli pillanatok adták, amit egy-egy sikeres lövés leadása után átélhettünk a résztvevők által.

Kis Mónika
Koppány íjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.