Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Január 25. 16:02, csütörtök | Helyi
Forrás: multicore.hu

Konténerkút a legjobbaktól

Konténerkút a legjobbaktól

A házi készítésű, barkács jellegű konténerkutaknak hazánkban nagy hagyománya van. A kilencvenes években egy ilyen olcsó megoldást választani üzemanyagtárolásra érthetően jó megoldásnak tűnt, mint pár ismeretlen forrásokból származó konténerkutat. Ahogy az lenni szokott a valóságban, a kezdetben okosnak és olcsó megoldásnak tűnő szerkezetek az évek során könnyen megrongálódnak. Így azok élete, akik a könnyebb utat választottak életük mindennapos szervizelés és javítgatással telt, a problémák pedig csak felhalmozódtak. Anno még jó célt szolgálhattak, de mára elavulttá váltak, és többnyire csak fejfájást okoznak megbízhatatlan rendszerük miatt.

Olykor nagyon nehéz, vagy lehetetlen egy-egy hibát rendbe hozni, szervizelésük éppen ezért bonyolult, a megfelelő alkatrészt megtalálni ugyancsak nehéz, vagy szinte lehetetlen. Ha egy hibát nagy nehezen sikerül áthidalni, rövid időn belül jelentkezhet a következő. Egy ilyen konténerkút mára már inkább problémát jelent a tulajdonosának, mint amennyi hasznot generál. El kell dönteni, hogy a régi konténerkutakkal bajlódunk tovább, vagy egy olyan megoldást választunk hosszú távra, amely modern és egyszerre gazdaságos. Mára már léteznek olyan rendszerek, amelyek gyorsan kivitelezhetőek, minőségi részekből állnak, gazdaságosak, és hosszú időre biztosítják a zavartalan működést.

Előnyük abban is rejlik, hogy a szervizelés rendkívül gyorsan és könnyen történik. Ebben olyan szakemberek lesznek segítségére, akik országszerte tartanak karban kutakat, így pontosan előre tudják, mi az, ami a hibát okozza, ezáltal gördülékenyen és zökkenőmentesen fogják elhárítani a felmerülő problémákat, hiszen nap, mint nap ezekkel a rendszerekkel dolgoznak. Olyan vezető gyártók termékeiből áll, amik garantálják a minőséget, sokkal korszerűbb a szerkezete. A hosszútávú megoldást tartják szem előtt a Multicore-nál a konténerkutak kifejlesztésénél. Olyan rendszert terveztek, amely minőségi alapanyagnak köszönhetően stabilan működik. Megbízható gyártótól rendelik az egyes elemeket, így az alkatrésszel tíz év múlva sem lesz probléma. A szervizelés is egyszerűbbé válik az egységes rendszernek köszönhetően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.