Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2014. Január 16. 11:32, csütörtök | Helyi
Forrás: BMRFK

Könnyen lebukott a hamis igazolással

Könnyen lebukott a hamis igazolással

A 18 éves férfi egy hamis, nőgyógyász által kiállított igazolást használt fel.

A 18 éves férfi egy hamis, nőgyógyász által kiállított igazolást használt fel.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya nyomozást folytatott hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Viktor 18 éves pálmonostori lakos ellen.

Az egyik helyi iskola képviselője tett feljelentést a rendőrségen, miszerint az intézmény egyik tanulója vélhetően hamis orvosi igazolást nyújtott be osztályfőnökének.

Az egyenruhások által végzett adatgyűjtés során kiderült, hogy az igazoláson szereplő orvos szülész-nőgyógyászként praktizál. A fiatalember gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy az igazolást az internetről töltötte le és nem vette észre, hogy távollétét egy nőgyógyász által kiállított irattal akarta igazolni.

A nyomozást a rendőrség 2014. január 15-én befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)