Városlista
2022. január 27, csütörtök - Angelika

Hírek

2021. Március 04. 09:30, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Könnyedén megújíthatod az otthonod a nyomtatód segítségével

Könnyedén megújíthatod az otthonod a nyomtatód segítségével

Butaság azt gondolni, hogy egy enteriőr megújítását csakis drága bútorok és berendezési tárgyak beszerzésével lehet véghezvinni.

Néha elég néhány apróság, szeretetteljes megoldás, hogy új életet leheljünk a megszokott környezetünkbe. Ezt pedig olykor a nyomtatónk segítségével is kivitelezhetjük.

Változtatnál? Nyomtass valamit!

Unod az otthonodat, esetleg az irodát? Változtatnál, de nem akarod magad nagy költségekbe verni? Nyomtass valamit! Lehet, hogy ez a tanács elsőre furcsának hangzik, hiszen az enteriőr megváltoztatása többnyire új bútorok beszerzését jelenti, ám a nyomtató, illetve a nyomtató patron is segíthet neked ebben. Na, nem arra gondolunk, hogy nyomtathatsz magadnak egy új kanapét, sokkal inkább a kis kiegészítők, az otthonosságot hangsúlyozó képek és fotók dobhatják fel egy szoba összképét.

A fotók ereje

Rengetegen megerősítették a feltevést, hogy otthonosabban érzik magukat olyankor, ha a szeretteik képe időnként eléjük kerül a mindennapos teendőik során. Ha egysíkú a környezet, ahol élsz vagy dolgozol, nem kellenek drága kiegészítők, elegendő lehet, ha kinyomtatod a kedvenc fotódat, hogy aztán mindig mosolyogj, amikor rápillantasz. Persze digitális világban élünk, ezrével sorakoznak a fényképek az okostelefonunkban, mégsem mehetünk el a kinyomtatásuk jelentősége mellett. Az igazán fontos képeknek örömmel adunk fizikai formát, hívatjuk elő őket fényképésznél, ám ez macerás folyamat. Sokkal egyszerűbb, ha egy minőségi nyomtatóval mi magunk állítjuk elő a fotókat, ezt néhány perc alatt is megtehetjük. Ha így döntünk, válasszunk minőségi megoldást, ilyen például a Canon PG-545/CL-546 MultiPack XL.

Digitális emlékből dekorációs elem

Amikor egy emlék fizikai megvalósítására gondolunk, nem csupán a fotókat kell magunk elé képzelni. Lehet szó egy szívünknek kedves írott üzenetről, a gyerek egyik aranyos rajzáról, esetleg egy videó néhány kiragadott képkockájáról. Bármi is vidítsa fel a lelkünket, ott a helye a közelünkben, kinyomtatva, hogy minden nap megcsodálhassuk a kedves emléket. A feladat tehát egyszerű: gondoljuk át, mitől lennének színesebbek a napjaink, készítsünk ebből a digitális emlékből kézzel fogható változatot, majd találjuk meg a helyét az enteriőrben. Egy ilyen kis semmiség olykor többet ér, mint a teljes bútorcsere.

A fotó forrása:
Khomulo Anna / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 09:48, kedd | PR

Három ajándék tipp, amiknek a fénye (nemcsak) Valentin-naphoz közeledve ragyog ékesen!

A meglepetés szerzés, szervezés a közelgő ünnep milyenségétől függetlenül hatalmas izgalom, és öröm. Nem mindenki szereti a Bálint napot, és ez teljesen rendben van.

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 19. 11:35, szerda | PR

Divatos és kényelmes cipők a mindennapokra – mi az ideális választás?

Férfiként néha nehéz eldönteni, hogy milyen típusú cipőt válasszunk a mindennapokra. Ha megjelenésünk követi a félelegáns stílust, illetve kedveljük a divatos megjelenést, ez különösen kemény dió lehet.

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.