Városlista
2021. április 18, vasárnap - Andrea

Hírek

2021. Március 04. 09:30, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Könnyedén megújíthatod az otthonod a nyomtatód segítségével

Könnyedén megújíthatod az otthonod a nyomtatód segítségével

Butaság azt gondolni, hogy egy enteriőr megújítását csakis drága bútorok és berendezési tárgyak beszerzésével lehet véghezvinni.

Néha elég néhány apróság, szeretetteljes megoldás, hogy új életet leheljünk a megszokott környezetünkbe. Ezt pedig olykor a nyomtatónk segítségével is kivitelezhetjük.

Változtatnál? Nyomtass valamit!

Unod az otthonodat, esetleg az irodát? Változtatnál, de nem akarod magad nagy költségekbe verni? Nyomtass valamit! Lehet, hogy ez a tanács elsőre furcsának hangzik, hiszen az enteriőr megváltoztatása többnyire új bútorok beszerzését jelenti, ám a nyomtató, illetve a nyomtató patron is segíthet neked ebben. Na, nem arra gondolunk, hogy nyomtathatsz magadnak egy új kanapét, sokkal inkább a kis kiegészítők, az otthonosságot hangsúlyozó képek és fotók dobhatják fel egy szoba összképét.

A fotók ereje

Rengetegen megerősítették a feltevést, hogy otthonosabban érzik magukat olyankor, ha a szeretteik képe időnként eléjük kerül a mindennapos teendőik során. Ha egysíkú a környezet, ahol élsz vagy dolgozol, nem kellenek drága kiegészítők, elegendő lehet, ha kinyomtatod a kedvenc fotódat, hogy aztán mindig mosolyogj, amikor rápillantasz. Persze digitális világban élünk, ezrével sorakoznak a fényképek az okostelefonunkban, mégsem mehetünk el a kinyomtatásuk jelentősége mellett. Az igazán fontos képeknek örömmel adunk fizikai formát, hívatjuk elő őket fényképésznél, ám ez macerás folyamat. Sokkal egyszerűbb, ha egy minőségi nyomtatóval mi magunk állítjuk elő a fotókat, ezt néhány perc alatt is megtehetjük. Ha így döntünk, válasszunk minőségi megoldást, ilyen például a Canon PG-545/CL-546 MultiPack XL.

Digitális emlékből dekorációs elem

Amikor egy emlék fizikai megvalósítására gondolunk, nem csupán a fotókat kell magunk elé képzelni. Lehet szó egy szívünknek kedves írott üzenetről, a gyerek egyik aranyos rajzáról, esetleg egy videó néhány kiragadott képkockájáról. Bármi is vidítsa fel a lelkünket, ott a helye a közelünkben, kinyomtatva, hogy minden nap megcsodálhassuk a kedves emléket. A feladat tehát egyszerű: gondoljuk át, mitől lennének színesebbek a napjaink, készítsünk ebből a digitális emlékből kézzel fogható változatot, majd találjuk meg a helyét az enteriőrben. Egy ilyen kis semmiség olykor többet ér, mint a teljes bútorcsere.

A fotó forrása:
Khomulo Anna / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 13:53, péntek | PR

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

A pandémia miatti koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, a zenei show résztvevői a digitalizáció segítségével a földrajzi távolság ellenére együtt játszanak, rengeteg nézőhöz eljutva.

2021. Április 02. 11:55, péntek | PR

Tegyél egy praktikus polcot ragasztással a falra!

Egy polcot ragasztással falra erősíteni egyszerű feladat, nem igényel szerszámokat, így hölgyeknek is könnyen megvalósítható. Hoztunk egy csokorra való ötletet, hogy mire használhatsz egy ilyen ügyes kis polcot a falon.

2021. Április 02. 11:50, péntek | PR

Biztonságos autós utazást tervez? Mutatjuk az autópálya díjakat!

Tavasszal több hosszú hétvége is lesz, amikor a családok szívesen elmennek kirándulni egy-egy napra távolabbi helyekre is.

2021. Március 25. 17:57, csütörtök | PR

Nem véletlen népszerűek a kiskunfélegyházi szállások

Utazni jó, pláne akkor, amikor már itt a tavasz, és az időjárás lehetővé teszi, hogy a szabadban is tervezzünk programokat.