Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Október 28. 16:55, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Kompromisszumok helyett ékeskedjen a szív szava!

Kompromisszumok helyett ékeskedjen a szív szava!

Az ékszervásárlás nem egyszerű feladat, ha számtalan tényezőhöz kell alkalmazkodni, megannyi külvilágból érkező hatásra odafigyelni.

Ellenben örömteli és kiteljesítő kihívás, ha az egyetlen mérvadó szempont az egyéni ízlés. Azaz a szív hangja diktálta stílusosság. Csak választás kérdése, hogy melyik út válik láthatóvá, járhatóvá.

Akkor a trend nem is fontos?

Dehogynem. A gyártók eleve úgy formálják meg a kínálatuk tagjait, hogy az ékszerekben az aktuális divat jegyei is érvényesüljenek. Ugyanakkor akadnak olyan modellek is, melyek a régmúlt időket idézik, olyan motívumokat felszínre hozva, amik egykor hatalmas sikert arattak, ma pedig már a tradicionális megjelenés ismertetőjelei közé tartoznak. Ilyenek a Pandora ékszer kollekciók is.

Nem is az a fő kérdés, hogy akkor most lényeges-e a trend vagy sem, mert nyilvánvalóan jelenlévő. Az a mérvadó, hogy mekkora hangsúlyt kap?

Abban a pillanatban, hogy túlságosan nagy figyelem szentelődik a külvilágra, kibillen a mérleg nyelve és a harmónia helyett egyensúlytalanság lép fel. Pedig kompromisszumoknak helyük nincsen a rátalálás folyamatában!

A https://talaljekszert.hu szárnyalás oldala olyan kiugrási pontként szolgál, aminek hála a szárnyalás borítékolható.

Az ékszervásárlás öröm, boldogság és kegy, a rátalálás pedig színtiszta eufória. Ha a kollekciók tagjai tálcán, vagy legalábbis internetes oldalon tálalják és kínálják magukat. Ekkor az intuíció végre szóhoz juthat, elűzve a megfelelni akarás rémét. Mert az ékszerviselés nem olyasvalami, ami elvárható. Ha nem szívből érkezik rá a vágy, akkor az azonnal meglátszik. Éppen ezért felesleges olyan utakat járni, amiket ezren kitapostak már.

Mindenkire saját ösvény vár, ami stílusos alkotásokkal van kikövezve. Minimalista, extravagáns, elegáns ékköltemények egyaránt felfedezhetőek, azaz a döntés teljes egészében személyre, helyzetre, s főképp ízlésre szabható.

Az ékszer ajándékozás jó ötlet?

Nagyon is, bár nyilván ebben a szituációban kicsit bonyolultabb a kiválasztás folyamata. De azért kivitelezhető! Egy kis előzetes információ gyűjtés és érdeklődés hasznosnak bizonyulhat, mert így egészen jól körvonalazhatóak az felmerülő igények. Ám, ha nem marad más, mint a megérzés, akkor sincsen baj. Hiszen a gazdag kínálatból mindenki megtalálhatja a saját ízlésének tetsző, szemrevaló darabot. A meglepetés pedig garantálható, már csak a szándék révén is, hátha még a dobozka tartalma is előkerül.

Címkék: ékszer, Pandora

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.