Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 12. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Komoly műtétre készül Janicsák Veca

Komoly műtétre készül Janicsák Veca

Janicsák Veca kitörő boldogsággal mesélt sajtótájékoztatóján hamarosan megjelenő önálló lemezéről és novemberi nagykoncertjéről, ám a jó hírek közé egy rossz is került. Az énekesnő bejelentette, hogy hamarosan megműtik.

Szuperkoncertjére készül Janicsák Veca, ahol új dalait is megismerhetik rajongói. Az X-Faktor sztárjának várhatóan önálló lemeze is elkészül a nagy napra, azaz november 6-ra, utána viszont komoly műtét vár az énekesnőre.

- Nem feltétlenül akartam erről beszélni, mert nem vagyok az a fajta ember, aki kipletykálja magáról a legbensőségesebb ügyeit, szerintem ezt már mindenki tudja. Talán együtt is éreznek velem az emberek, hiszen ezeket mindenki szereti megtartani magának. Sajnos a koncert után - amit tökéletesen végig fogok csinálni - egy műtéten fogok átesni - jelentette be Veca, aki nőgyógyászati problémával küszködik, ám betegségét nem részletezte, annyit elmondott: nem olyan rég derült ki, hogy mi is ez a probléma, azóta gyógyszerrel kezelik és jobban is érzi magát.

- Fura lehet, hogy ezt miért mondom el. Sajnos kitudódott és elkezdtek róla beszélgetni, többen felhívtak ezekkel a dolgokkal kapcsolatban és azt szerettem volna, hogy azok az emberek, akik aggódnak értem és szeretnek az én számból hallják először -magyarázta Veca, aki ezzel szeretné megelőzni a fals híreket és pletykákat.

- Ennél többet nem nagyon szeretnék elmondani, mint amennyit elmondtam, leginkább, azért mert az ízlésesség határain belül szeretnék maradni és azt gondolom, hogy egy nőgyógyászati probléma pont nem az, amiről illik beszélni.

Veca új lemezének dalaihoz először csak szavak születtek, utána íródtak a szövegek. A lány a hit, a remény, az álmok, a család, vagy a múlt fogalmait mind fontosnak tartja.

- Őszintén megmondom, hogy ennek a lemeznek az elkészülésére egész gyermekkoromban vágytam. Vágytam arra, hogy legyen egy saját, szólólemezem. Azt hiszem, hogy ez nagyon jól sikerült, nincsenek rajta "kitöltő" számok, mind a 17 dal szívemből lelkedzik - magyarázta a STOPnak Veca, aki rendhagyó sajtótájékoztatójának zárásaként azt is bejelentette, hogy nővérével örökbe fogadják Nyalit és Falit, a Budapesti Állatkert farksodró testvérpárját.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára