Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2013. Április 17. 14:09, szerda | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Költészet napi szavalóverseny

Költészet napi szavalóverseny

A Constantinum az idén is megrendezte a Költészet Napi Szavalóversenyét az általános iskolák felső tagozatosai, illetve a középiskolás diákok számára.

A Constantinum az idén is megrendezte a Költészet Napi Szavalóversenyét az általános iskolák felső tagozatosai, illetve a középiskolás diákok számára. A kitűnően előkészített és megrendezett eseményen bármely magyar költő szabadon választott istenes versével, és bármely XX-XXI. századi magyar költő szabadon választott tetszőleges témájú versével lehetett nevezni.
Örvendetes volt látni a sok indulót, hiszen az I. kategóriában 17-en, míg a másik kategóriában 13-an mérették meg magukat. Az általános iskolás korosztályúak közül első lett a KÖÁI Dózsa Általános Iskola tanulója, Zámbó Vanessza, második lett a constantinumos Almási Emerencia, a dobogó harmadik fokára Fekete Ágnes, a Móra Ferenc Gimnázium 7/E osztályos tanulója állhatott fel. A középiskolás kategóriában az I. helyezést a mórás Barna Pap Bianka (9/E) érte el, a II. helyet megosztva két diák, a mórás végzős Gulyás Eszter (12/E), valamint a PG-s Kovács Ferenc érte el, míg harmadik lett Ízer Klaudia, a Constantinum diákja. A mórás diákok a „Beszélni nehéz!” diákkör tagjai voltak, akiket Dr. Borbélyné Szabó Katalin körvezető készített fel.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 11:32, hétfő | Helyi

Tanulmányi úton jártak a közgések Németországban

A logisztikai technikus tanulók versenysikere értékes jutalomutazást ért.

2022. Augusztus 08. 11:15, hétfő | Helyi

23 autóban tett kárt az afgán garázda Félegyházán

2022. Augusztus 08. 09:45, hétfő | Helyi

Rendkívüli ülést tart ma az Országgyűlés

Rendkívüli ülést tart az Országgyűlés hétfőn az ellenzéki pártok kezdeményezésére, a katatörvény miatt. Az ülés délután egy órakor kezdődik.

2022. Augusztus 06. 08:18, szombat | Helyi

A viselkedésproblémák és a digitális eszközök használatának öszefüggéseit vizsgálták az ELTE-n

Nem a mobilozástól lesz hiperaktív a gyerek, hanem fordítva, az izgő-mozgó gyerek többet fog mobilt használni