Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. November 10. 07:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kizárták az X-Faktorból, mert drogozott

Kizárták az X-Faktorból, mert drogozott

Tegnap este bombaként robbant a hír, hogy az egyik versenyzőnek ki kellett költöznie a házból, mert a produkció munkatársai előtt szippantott fel egy csík kokaint.

Brit magazinok vezető híre tegnap óta, hogy a 18 éves Frankie Cocozza-t kizárták a műsorból, mert megsértette az X-Faktor szabályait. A fiatal énekest már többször is figyelmeztették, hogy vegyen vissza féktelen viselkedéséből, de képtelen volt uralkodni a magán. A siker teljesen megrészegítette. Hétről hétre többet ivott a megmérettetések után, és végül a droghoz nyúlt. Mentora teljesen elkeseredett kizárása hallatán, mert Frankie komoly esélyesként indult a műsorban, és egyre többen szavaztak rá. A fiú belátta, hogy óriásit hibázott és mielőtt elhagyta a házat kamerák előtt így nyilatkozott: "Elnézést kell kérnem Gary Barlow-tól, a mentoromtól, és mindenkitől, aki eddig rám szavazott. Az életem a show alatt kicsúszott a kezeim közül, és a színpadon kívüli viselkedésem nem egyeztethető össze a verseny szabályaival. Nem érdemlem meg, hogy itt legyek" - magyarázta a tehetségkutató lecsúszott rosszfiúja. A műsor készítői az eset után elismerték, hogy óriási a feszültség hétről hétre. Nem könnyű feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget. Mint ahogy azt sem, hogy minden szombaton egy tökéletes, új produkcióval kell színpadra állni. Bizony könnyen elcsúszhat az, aki nem elég erős. Angliában a nézők mégsem nézik jó szemmel, hogy a híradások már másról sem szólnak, mint arról, hogy merre jártak bulizni a versenyzők, és mennyire részegedtek le. Rengeteg kritika érte a mentorokat, miért hagyják, hogy ez legyen a példa több százezer tininek, akik lelkesen követik a műsort. A készítők ezért úgy döntöttek újra átgondolják a szabályokat.

Címkék: x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.