Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. November 20. 08:50, csütörtök | Belföld
Forrás: origo.hu

Kivonulhat Magyarországról a Vodafone

Kivonulhat Magyarországról a Vodafone

Nem zárkózik el a Vodafone attól, hogy több közép-európai érdekeltségét, köztük az ausztriai, a magyarországi és a csehországi leányvállalatát eladja, ha megfelelő ajánlatot kap rá.

Nem zárkózik el a Vodafone attól, hogy több közép-európai érdekeltségét, köztük az ausztriai, a magyarországi és a csehországi leányvállalatát eladja, ha megfelelő ajánlatot kap rá - mondta a brit távközlési cég vezérigazgatója, Vittorio Colao.

Nincs kizárva, hogy egyes, nem a fő piacának számító érdekeltségeit értékesítse a Vodafone, ha megfelelő ajánlatot kap rájuk - mondta a brit távközlési cég vezérigazgatója, Vittorio Colao a Morgan Stanley barcelonai konferenciáján. Egészen pontosan az ausztriai, a magyarországi és a csehországi tevékenységekkel kapcsolatban nyilatkozott a cégvezér - írja a portfolio.hu.

Évek óta veszteségesek

A Vodafone Magyarországon az elmúlt években folyamatosan csökkenő árbevételt ért el, és az elmúlt években veszteségesen működött, ez is érv lehet amellett, hogy az anyacég eladná magyarországi operációját. A Vodafone piaci részesedése az elmúlt években gyakorlatilag stagnált a magyar mobilpiacon, jelenleg közel 22 százalékos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.