Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Szeptember 30. 08:31, vasárnap | Helyi
Forrás: BAON

Kiütötte a Félegyháza a Kécskét a rangadón

Kiütötte a Félegyháza a Kécskét a rangadón

Tiszakécskére látogatott a Kiskunfélegyházi HTK a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában.

Rendre pikáns rangadókat vív egymással a Tiszakécske és a Kiskunfélegyháza, a vendégek ezúttal fölényes győzelmet arattak.
Némedi két góljával már az első félidőben kétgólos vezetésre tettek szert a vendégek, Némedi a 72. percben lőtt még egy harmadikat is, így újra mesterhármast jegyezhet. A második játékrész elején Koncz Miklós és Nagy Dániel volt még eredményes, a hazai szépítő gólt Tóth Kristóf szerezte a 69. percben, Zs. Juhász István pedig ha már beállt csereként a 65. percben, ő maga is szerzett két gólt.

Bagi Gábor: – Ezen a mérkőzésen kijött a két csapat közti különbség a rutin tekintetében. A Félegyháza taktikusan, éretten focizott, és minden adódó lehetőségét a lehető legjobban kihasználta, nekünk pedig kijött a rutintalanságunk. Könnyű gólokat ajándékoztunk a vendégeknek. Nyolc méterről messzebbről talán nem is lőttek gólt, tehát tökéletesen kijátszott ziccereket értékesítettek. Rajtunk pedig a mai találkozón látszott a leginkább a rutintalanság, és a mai meccsen jött ki a legjobban, hogy mekkora különbség van a megye kettő és a megye egye között.
Koncz Zsolt: – Örülök annak, hogy komolyan vettük a mérkőzést, és annak is, hogy mindenki próbálta a tudása legjavát nyújtani.

Duna Aszfalt TVSE–Kiskunfélegyházi HTK 1–7 (0–2)
Tiszakécske, 160 néző, vezette: Holczimmer Tamás (Berger Tibor, Bárth Zoltán)

TVSE: Antal – Domonics (Tóth K. 54.), Ország (Jelefni 36.), Dóka, Bálint, Steklács, István (Kiss V. 89.), Holecz, Tóth T. (László 79.), Hoffmann, Szabó Á. (Alberti 63.) Edző: Bagi Gábor

KHKT: Szatmári – Magony, Koncz Zs., Valkai (Bábi 70.), Sándor (Nagy V. 50.), Nagy D., Némedi, Szabó A. (Ábel 65.), Tóth I., Koncz M. (Szabó T. 73.), S. Juhász (Zs. Juhász 65.) Játékos-edző: Koncz Zsolt
Gól: Tóth Kristóf 69., illetve Némedi 13., 34., 72., Koncz M. 53., Nagy D. 64., Zs. Juhász 75., 90.

(Forrás: BAON)

(Fotó: archív)

Címkék: foci, KHTK, labdarúgás, tvse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.